Τελευταία νέα
Ο Μητσοτάκης θα συναντήσει αύριο τον Ράμα και θα συμμετέχει σε συζήτηση στο Φόρουμ των Δελφών Δημοσκόπηση RealPolls: Βουτιά της ΝΔ. άλμα Τσίπρα, πτώση Καρυστιανού ΚΚΕ για 21η Απριλίου: Οι αιτίες επιβολής της δικτατορίας πρέπει να αναζητηθούν στις αντιθέσεις στο εσωτερικό της αστικής τάξης Αγριος καβγάς Πολάκη – Κασσελάκη για τη δίκη Επίδομα 250 ευρώ για τους χαμηλοσυνταξιούχους ανακοινώνει την Τετάρτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Πώς θα μοιραστεί το πλεόνασμα των 500 εκατ. Βολές Βουλγαράκη κατά Μητσοτάκη για πρόταση περί «ασυμβίβαστου βουλευτή – υπουργού» Μ. Κατρίνης: Χωρίς σχέδιο, διαφάνεια και συνέπεια η κυβερνητική πολιτική στην Άμυνα Μ. Συρεγγέλα στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Η ρητορική μίσους, απειλή για τη Δημοκρατία Τουρκικό ΥΠΕΞ κατά Ελλάδας για «παράνομους» χάρτες αλιείας σε Αιγαίο και Μεσόγειο Σφάζονται Στέφανος Κασσελάκης και Παύλος Πολάκης: «Το βάζεις στα πόδια» – «Είσαι απατεώνας και απελπισμένος» Στα μαχαίρια Πολάκης-Κασσελάκης: «Το βάζεις στα πόδια» – «Είσαι απελπισμένος» Σύγκρουση Πολάκη-Κασσελάκη: “Το βάζει στα πόδια”, “είσαι απατεώνας”
Filathlos.gr

Ποδόσφαιρο γυναικών: Προβάδισμα πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου γυναικών, επικρατώντας της ΑΕΚ με 1-0 χάρη σε γκολ της Σαμάνθα Γουίχι στο 31ο λεπτό.
Η Αμερικανίδα επιθετικός “χτύπησε” ξανά απέναντι στην Ένωση, όπως είχε κάνει και στο πρωτάθλημα, χαρίζοντας τη νίκη στις “ασπρόμαυρες”, οι οποίες δημιούργησαν κι άλλες ευκαιρίες χωρίς όμως να σκοράρουν ξανά.
Στο άλλο ζευγάρι, ο Αστέρας πραγματοποίησε εντυπωσιακή ανατροπή μέσα σε δέκα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε 2-1 της Αγίας Παρασκευής εκτός έδρας.
Οι γηπεδούχες άνοιξαν το σκορ στο 35’, όμως η ομάδα της Αρκαδίας ισοφάρισε με πέναλτι στο 71’ (Γκάτσου) και ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 81’ με τη Μελίσσου, παίρνοντας προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς.
Οι αγώνες που θα κρίνουν τα εισιτήρια για τον τελικό θα διεξαχθούν την 1η Απριλίου στις 13:00, στις έδρες της ΑΕΚ και του Αστέρα.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...