Τελευταία νέα
28η Οκτωβρίου: Σε ποιες περιοχές ματαιώθηκαν παρελάσεις λόγω κακοκαιρίας – Τι ισχύει για την Αττική Κοβέσι στο Politico: «Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κινδυνεύει να εξοντωθεί σιωπηρά, επειδή κάνει τη δουλειά της» Πρωινό Δευτέρας 28 Οκτωβρίου 1940: Όταν οι Ιταλοί βομβάρδισαν την Πάτρα – Μια ηλικιωμένη θυμάται λεπτό προς λεπτό Μήνυμα Τσίπρα για την 28η Οκτωβρίου: “Οχι στην υποταγή σε μία επίπλαστη σταθερότητα που προετοιμάζει δεινά για την πατρίδα και τον λαό μας” Πρεσβεία Ισραήλ για 28η Οκτωβρίου: «Η Ελλάδα στη σωστή πλευρά της ιστορίας» – Δωρεά σε σχολείο της Ξάνθης Το μήνυμα Τσίπρα για την 28η Οκτωβρίου: «Το ΟΧΙ αποκτά σήμερα νέα επικαιρότητα» Στις ΗΠΑ ο Μπολσονάρο μετά την εκλογική ήττα: Η Ουάσιγκτον του έδωσε βίζα – «Αίσχος» σχολιάζει ο Λούλα 28η Οκτωβρίου: Γιατρός έτρεξε 517 χλμ στη Γραμμή Μεταξά – Τιμή στους πεσόντες και εξαφανισθέντες του ’40 [εικόνες] Σκληρή επίθεση ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση: «Μόνη σταθερότητα η καρέκλα του Μητσοτάκη» Αστική πρακτικότητα “Πόλεμος” του αντεισαγγελέα Β. Φλωρίδη με τον Αρειο Πάγο Ισραήλ : Έχασε την αυτοδυναμία ο Νετανιάχου – Μεγάλη άνοδος των αραβικών κομμάτων
Filathlos.gr

Ποια είναι η καλλονή οπαδός που έγινε viral σε χρόνο ρεκόρ στο Νορβηγία – Αγγλία (ΦΩΤΟ)

Με πρωταγωνιστή τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, η Αγγλία νίκησε με 2-1 την σκληροτράχηλη Νορβηγία και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Μουντιάλ 2026.
Οι Σκανδιναβοί προηγήθηκαν με ένα απίθανο γκολ του Σιέλντερουπ, αλλά οι Άγγλοι ισοφάρισαν με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ. Με τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης να σκοράρει για δεύτερη φορά στις αρχές της παράτασης και να είναι αυτός που οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με ανατροπή.
Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, οι κάμερες στράφηκαν προς το πλήθος, απαθανατίζοντας μία γυναίκα να απολαμβάνει στο έπακρο τον αγώνα υψηλών διακυβευμάτων.
Το διαδίκτυο αμέσως ξέσπασε σε φρενίτιδα προσπαθώντας να αναγνωρίσει την καλλονή οπαδό που έγινε viral και ζητωκραύγαζε από τις κερκίδες.
Όπως αποδεικνύεται, το «viral κορίτσι» δεν είναι άλλη από τη δημοφιλή Βρετανίδα τηλεοπτική παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, Μάγια Τζάμα. Γνωστή για το μαγνητικό της χάρισμα, εθεάθη να απολαμβάνει την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα του σταδίου, αποδεικνύοντας ότι είναι εξίσου φανατική οπαδός του ποδοσφαίρου.
Η Μάγια είναι εξαιρετικά διάσημη στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και παγκοσμίως, καθώς είναι η παρουσιάστρια του Love Island του ITV και μέλος της κριτικής επιτροπής στο The Masked Singer.
Ωστόσο, έχει βαθιές ρίζες στην ποδοσφαιρική κουλτούρα, καθώς είχε παρουσιάσει το «Maya’s FIFA World Cup Cities» για το Copa90 κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 στη Βραζιλία.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...