Σειρά δημοσιευμάτων που αφορούν την υφυπουργό, Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, το τελευταίο διάστημα στρέφεται εναντίον της με ένα επαναλαμβανόμενο επιχείρημα, τόσο ταυτόσημο, που δίνει την εντύπωση ότι η επιχείρηση για υπονόμευσή της και για να οδηγηθεί τελικά και ο πρωθυπουργός στην εξώσή της κατευθύνεται από ένα συγκεκριμένο κέντρο.
Το επιχείρημα είναι ότι είχε σχέσεις με τους Δημοκρατικούς στις ΗΠΑ, και αυτό επηρεάζει τις επιλογές του Ντόναλντ Τραμπ για τη χώρα μας. Αυτό, φυσικά, δεν ισχύει, καθώς στη διπλωματία είναι άλλοι οι κανόνες που καθορίζουν τις επιλογές των χωρών.
Όμως, αν κάποιος ψάξει λίγο παραπάνω, μάλλον θα μπορούσε να υποψιαστεί είτε κάποιους που κινούνται στα πέριξ και εντός της αμερικανικής πρεσβείας, θέλοντας να είναι αυτοί οι μεσάζοντες με την Ουάσινγκτον, χωρίς εμπλοκή διπλωματών, είτε κάποιους που θέλουν, σε περίπτωση επιστροφής του Γιώργου Γεραπετρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου, να καθαρίσουν τα «εμπόδια» από ανθρώπους που γνωρίζουν σε βάθος τις δομές στο Νεοκλασικό της Βασιλίσσης Σοφίας.
Πάντως, από το Μαξίμου δηλώνουν άγνοια για όλα αυτά, αλλά, φυσικά, κανείς δεν έχει εμπιστοσύνη πια σε τέτοιες διαβεβαιώσεις.
exofrenikos@hotmail.com
ΤΟ ΠΑΡΟΝ
Διαβάστε τα άρθρα της στήλης “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εξωφρενικών” ΕΔΩ
Φωτο: © Ελληνική Δημοκρατία – Υπουργείο Εξωτερικών
The post Ποιοι επιχειρούν να υπονομεύσουν την υφυπουργό Εξωτερικών; appeared first on ΤΟ ΠΑΡΟΝ.
Διαβάστε περισσότερα
