Τελευταία νέα
Πυρκαγιά στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής – Μήνυμα 112 για ετοιμότητα, επιχειρούν και εναέρια μέσα Μελίδης: Επικρίσεις στην κυβέρνηση για κυβερνοασφάλεια, επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη και ακρίβεια Μύκονος: Συνελήφθη 30χρονος με φιξάκια κοκαΐνης, κεταμίνης, κάνναβη και παραισθησιογόνα μανιτάρια Ανάμεσα σε δύο εξουσίες To «Όχι» των δικηγόρων στην ΚΥΑ της… ντροπής: Αρνούνται το bonus των 250€ για τις απελάσεις και την κρατική «εποπτεία» ΗΠΑ – Ιράν: Στις 11 Ιουλίου θα συνεχιστούν οι συνομιλίες, στο τραπέζι και τα πυρηνικά Πυρκαγιά στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης – Επιχειρεί και ελικόπτερο ΠΑΣΟΚ: ”Εξαιρετικά σοβαρό γεγονός, οι αποκαλύψεις για την παρακολούθηση του Στέλιου Κούλογλου” Πώς «ροκάνισε» ο πληθωρισμός τις αυξήσεις των μισθών Ρόδος: Υπό έλεγχο η φωτιά στον Ατάβυρο – Έκαψε περίπου δέκα στρέμματα Πυρά από την ΕΛ.Α.Σ για τη νέα ΚΥΑ: «Συνδέουν κοινωνικά ζητήματα με οικονομικά κίνητρα, θα την καταργήσουμε» Προκαλεί η Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Γύφτοι είναι, θα αυτοκτονούσα» απάντησε σε υποθετική ερώτηση για τους Ρομά
Thefaq.gr

Πολάκης: «Το παρακράτος στον ΟΠΕΚΕΠΕ επιδότησε 250.000 ανύπαρκτα μοσχάρια»

Νέα «πυρά» κατά της κυβέρνησης για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος, με αφορμή τις τελευταίες αποκαλύψεις για τις αγροτικές επιδοτήσεις, κατηγόρησε προσωπικά τον πρωθυπουργό για τη δημιουργία «παρακράτους» στον Οργανισμό και έκανε λόγο για επιδοτήσεις σε «250.000 ανύπαρκτα μοσχάρια».

 
Το δημοσίευμα προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ανεξάρτητου βουλευτή Παύλου Πολάκη, ο οποίος, με ανάρτησή του, απέρριψε τον χαρακτηρισμό της υπόθεσης ως «διαχρονικής παθογένειας» και εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού.
Απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Πολάκης υποστήριξε ότι «το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ που εσυ εστησες στον ΟΠΕΚΕΠΕ επιδοτησε 250.000 ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ!!!».
Στην ανάρτησή του ανέφερε χαρακτηριστικά:
«ΟΧΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!! Δεν ειναι «διαχρονικη παθογενεια» που τολμησες να ξαναπεις χθες στο υπ ουργικο συμβουλιο.
Το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ που εσυ εστησες στον ΟΠΕΚΕΠΕ επιδοτησε 250.000 ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ!!! (φωτο 1-2) Εξαγοραζοντας συνειδησεις και ψηφους και ταιζοντας αεργα λαμογια!!!!
Μπανανες στον Ολυμπο,ελιες στο Γραμμο και μεταξοσκωληκες στην Κρητη μονο εσυ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΕΠΙΔΟΤΗΣΑΤΕ!!!!
Γι αυτο θα ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!»
Με τις δηλώσεις του, ο ανεξάρτητος βουλευτής συνδέει τις νέες καταγγελίες για τις επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ με ευρύτερη κριτική προς την κυβέρνηση, ενώ η υπόθεση συνεχίζει να προκαλεί πολιτικές αντιδράσεις.
 
 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...