Τελευταία νέα
Ρύθμιση οφειλών σε έως 120 δόσεις – Τι αλλάζει για τους οφειλέτες Νέες «βολές» κατά Φλωρίδη: Το «panic button» για 3 εκατ. ηλικιωμένους και οι δηλώσεις για την τεχνητή νοημοσύνη Κ. Τασούλας για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: Διαρκής «λεηλασία» η έκθεσή τους στο Βρετανικό Μουσείο Η Σία Κοσιώνη ανεβαίνει ξανά στο θεατρικό σανίδι – Το βίντεο από τις πρόβες Νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στο Λαύριο: 7 μηνών έγκυος κατήγγειλε τον πρώην σύντροφό της Την Εθνική Ελλάδος επισκέφτηκε ο Κ. Μητσοτάκης: Εκπλήξατε πολλούς αλλά όχι τους εαυτούς σας Κώστας Ζαχαριάδης: Να δημιουργηθούν συνθήκες πανστρατιάς, ευρύτατης Συμπαράταξης των δυνάμεων της Αριστεράς, της Κεντοαριστεράς και της Προόδου μέσα στην πολιτική στέγη της ΕΛ.Α.Σ. Χ. Δήμας: Ολοκληρώθηκε η πρώτη ομάδα έργων αποκατάστασης από την κακοκαιρία “Daniel” ΠΑΣΟΚ: Με θετική ατζέντα για ψήφο ελπίδας και ανατροπής με φόντο τις κάλπες του 2027 Χάρης Τσιόκας: Μια ριζοσπαστική πρόταση για τις μονοεδρικές – «Δεν μιλάω για κοινή κάθοδο» Ο Μητσοτάκης επισκέφθηκε την εθνική Ελλάδος: Πήρε τη φανέλα με το νούμερο 10 [εικόνες] Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στον Ζαχαρό: Στα Τέμπη έγινε έγκλημα και στο Πολυτεχνείο η χούντα σκότωσε
Filathlos.gr

Πού βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο πρώτο power ranking της σεζόν 2026-27

Αν και βρισκόμαστε στο μέσο της μεταγραφικής περιόδου και τα ρόστερ των ομάδων δεν έχουν ολοκληρωθεί, η EuroLeague δημοσίευσε τα πρώτα power rankings της επόμενης σεζόν.
Κάποιες από τις 20 ομάδες της κορυφαίας διοργάνωσης μοιάζουν να έχουν συμπληρώσει το παζλ τους, ενώ άλλες έχουν ακόμη αρκετές κινήσεις μπροστά τους.
Αν και αρκετά νωρίς, τόσο ο Παναθηναϊκός των πέντε μεγάλων κινήσεων (Ομπράντοβιτς, Μπάντιο, Γιαμπουσέλε, Φαλ, Φρανσίσκο), όσο και ο πρωταθλητής Ολυμπιακός με τις πολύ ουσιαστικές προσθήκες (Μοντέρο, Μίλερ-ΜακΙντάιρ), δείχνουν παντοδύναμοι.
Έτσι φιγουράρουν στις πρώτες δύο θέσεις της λίστας με τους πράσινους να βρίσκονται στην κορυφή. Ακολουθούν η Φενέμπαχτσε, η Ρεάλ και η Χάποελ Τελ Αβίβ που κλείνει την πεντάδα.
Στην τελευταία θέση κατρακύλησε η Βιλερμπάν, η οποία πριν από λίγες ημέρες φάνταζε πως θα αποτελούσε πρωταγωνιστή, όμως οι διαρροές παικτών λόγω των οικονομικών προβλημάτων της την έφεραν στον πάτο του power ranking.
Τι αναφέρει η EuroLeague για τους δύο αιώνιους

Παναθηναϊκός: “Το “φαινόμενο Ζέλικο Ομπράντοβιτς” βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Έχουν προστεθεί κι άλλοι αστέρες, με πιο πρόσφατη την προσθήκη του Σιλβέν Φρανσίσκο, και αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να μετατρέψει ένα ρόστερ από αστέρες σε νικητές, αυτός είναι ο προπονητής Ομπράντοβιτς“.
Ολυμπιακός: “Αυτό ήταν αρκετά εύκολο. Οι κόκκινοι είναι οι κάτοχοι του τίτλου. Το μεγαλύτερο μέρος της βασικής πεντάδας της ομάδας επέστρεψε, ενώ πρόσθεσαν τον Jean Montero στη γραμμή των πίσω. Ο Ολυμπιακός είναι σοβαρός υποψήφιος για τον τίτλο“.

Το πρώτο power ranking της σεζόν 2026-27

Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός
Φενέρμπαχτσε
Ρεάλ
Χάποελ Τελ Αβίβ
Dubai BC
Εφές
Ζαλγκίρις
Αρμάνι Μιλάνο
Ερυθρός Αστέρας
Μπαρτσελόνα
Βαλένθια
Παρτιζάν
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Μπάγερν
Μπεσίκτας
Παρί
Βίρτους
Μπασκόνια
Βιλερμπάν

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...