Τελευταία νέα
Βασίλης Οικονόμου: Μεγάλη συγκέντρωση στη Λαυρεωτική Υπόκλιση της Μπαρτσελόνα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Παρί Σεν Ζερμέν Champions League: Βαριά ήττα της ΑΕΚ από τη Μάντσεστερ Σίτι Eurocup: Ο Άρης «εξαφάνισε» τη Ρόστοκ μέσα στην έδρα της Το WWF για την «ειδική μεταχείριση» των στελεχών του ΔΕΔΔΗΕ Ο Δούκας στο Σύνταγμα: Είμαστε δίπλα σε μαθητές και δασκάλους, στηρίζουμε το δικαίωμα στη μάθηση [βίντεο] Ο Τραμπ περιμένει από τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία, «αλλιώς τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ άσχημα» Κιλκίς: Επίδομα 1.000 ευρώ για κάθε νεογέννητο παιδί από τον δήμο Επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον Κύπριο ομόλογό του Κόμπο για το τουρκολιβυκό μνημόνιο ΥΠΕΞ Κύπρου για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: Παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα τρίτων κρατών Πυρ ομαδόν κατά της κυβέρνησης για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: Η αντιπολίτευση ζητά εξηγήσεις Κουφονικολάκου: Ο κοινωνικός θυμός να βρει διέξοδο μέσα από ειρηνική διαμαρτυρία και συλλογική διεκδίκηση
Efsyn.gr

Πρέβεζα: Στο νοσοκομείο τρία ανήλικα παιδιά με εισαγγελική εντολή

Στο νοσοκομείο Πρέβεζας φιλοξενούνται από την Τρίτη τρία ανήλικα παιδιά από τον Δήμο Ζηρού, έπειτα από εισαγγελική εντολή.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για δύο αγόρια ηλικίας 13 και 7 ετών και ένα κορίτσι 8 ετών.
Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα παιδιά δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα υποσιτισμού, ενώ η υπόθεση εξετάζεται από τις αρμόδιες Αρχές και τις κοινωνικές υπηρεσίες.
Η μητέρα των παιδιών έχει αποχωρήσει από το σπίτι, ενώ ο πατέρας τους εργάζεται ως κτηνοτρόφος.
Στο Νοσοκομείο Πρέβεζας βρίσκονται αστυνομικοί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενώ την υπόθεση παρακολουθούν και δύο κοινωνικοί λειτουργοί, προκειμένου να αξιολογηθεί συνολικά η κατάσταση και να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα για τη φροντίδα των ανηλίκων.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε συνεργασία, με προτεραιότητα την προστασία και την ασφάλεια των τριών παιδιών.
Παρέμβαση Γιαννάκου
Σύμφωνα, πάντως, με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, τα παιδιά δεν φυλάσσονται και έξω από το νοσοκομείο βρίσκεται ο πατέρας τους.
«Την καταγγελία έκαναν συγγενείς για τον πατέρα. Η μητέρα έφυγε από το σπίτι. Το ζήτημα είναι ότι δεν φυλάσσονται τα παιδιά από την αστυνομία και ο πατέρας τριγυρνάει έξω από το νοσοκομείο. Εάν τα απαγάγει ποιος θα φταίει; Το νοσηλευτικό προσωπικό δεν μπορεί να κάνει το χωροφύλακα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...