Τελευταία νέα
Θεοδωρικάκος: ”Καθημερινά προστίθενται νέα προϊόντα στην Πρωτοβουλία Μείωσης Τιμών” Θεοδωρικάκος για Πρωτοβουλία Μείωσης Τιμών: «850 κωδικοί – Συνεχώς προστίθενται νέα προϊόντα» Ακραίος ρατσισμός στο Βερολίνο: Ακυρώθηκε εκδήλωση για μαύρα παιδιά σε δημόσια πισίνα Παππάς: Αν δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ κανένας δεν θα μιλούσε για την πρόωρη αποπληρωμή του χρέους Κρήτη: Συνελήφθη ηγετικό μέλος σερβικής μαφιόζικης οργάνωσης – Ερευνώνται οι επαφές του στην Ελλάδα Γυναικοκτονία στη Νέα Σμύρνη: Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής – Την ανάγκασε να γονατίσει και την πυροβόλησε Παρίσταναν τους λογιστές και «ξάφριζαν» ηλικιωμένους: Δύο συλλήψεις σε Νέα Σμύρνη και Παλαιό Φάληρο Καρυστιανού: «Υπήρχε σχέδιο να πάρουν και να διαλύσουν το κίνημα – Έχουμε στοιχεία και μηνύματα» Πυρκαγιά στη Νεβάδα: Δόθηκε εντολή εκκένωσης σε 90.000 πολίτες [βίντεο] Φωτιά στα πάγια των τηλεπικοινωνιών Ρένα Δούρου: «Ε, ρε τι έχω να ακούσω, από φίλους και “φίλους”, για την… εμμηνοπαυσιακή πρόεδρο!» Σέρρες: Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην Παλαιοκώμη Αμφίπολης – Επιχειρεί ένα ελικόπτερο
Filathlos.gr

Πρεμιέρα στο Roland Garros για Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη ξεκινούν την πορεία τους στο φετινό Roland Garros.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Αλεξάντερ Μίλερ, Νο. 127 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο «Philippe Chatrier», ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα αρχίσει 14:30 με 15:00.
Η Μαρία Σάκκαρη από την άλλη, θα κοντραριστεί με την Λίντα Νόσκοβα, Νο. 12 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA. Το παιχνίδι τοποθετήθηκε στο «Court 6» και θα αρχίσει γύρω στις 13:30 με 14:00.
Το πρόγραμμα της Τρίτης περιλαμβάνει τα παιχνίδια των Γιανίκ Σίνερ, Κόκο Γκοφ, Ντανιίλ Μεντβέντεφ και Ναόμι Οσάκα, που αναμένεται να αγωνιστούν στα courts του Παρισιού.
Ακραίος καύσωνας
Το έργο του Στέφανου και της Μαρίας θα γίνει ακόμα πιο δύσκολο, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που θα επικρατούν την Τρίτη (26/5) στο Παρίσι, καθώς σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, θα είναι μία από τις θερμότερες ημέρες Μαΐου που έχουν καταγραφεί τις τελευταίες δεκαετίες στη γαλλική πρωτεύουσα.
Ο υδράργυρος θα φτάσει τους 34°C, αλλά το real feel αναμένεται να αγγίξει ακόμα και τους 39°C, με τους τενίστες και τις τενίστριες να μάχονται για ώρες κάτω από τον καυτό ήλιο και την αφόρητη ζέστη. Ενδεικτικό της δύσκολης κατάστασης την οποία θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι αθλητές και οι αθλήτριες, είναι ότι το ρεκόρ υψηλότερης θερμοκρασίας για τον μήνα Μάιο στο Παρίσι είναι οι 34.8°C, που καταγράφηκαν στις 29 Μαΐου 1944.
Οι μετεωρολόγοι αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο αύριο να ξεπεραστούν 34.8°C και να έχουμε νέο ρεκόρ στη γαλλική πρωτεύουσα. Από το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να υποχωρήσει η ζέστη και η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 27°C, ενώ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν βροχοπτώσεις και θερμοκρασία γύρω στους 19°C.
 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...