Τελευταία νέα
ΠΑΣΟΚ: Η παραίτηση Λαζαρίδη υπογραμμίζει πόσο αδύναμος είναι ο πρωθυπουργός ΠΑΣΟΚ για Μακάριο Λαζαρίδη: «Η παραίτηση του υπογραμμίζει πόσο αδύναμος είναι ο πρωθυπουργός» ΣΥΡΙΖΑ για Λαζαρίδη: Συμβολική νίκη και της ερευνητικής δημοσιογραφίας Άρθρο Τσίπρα στην Εφ.Συν.: Ανάγκη για νέα ισχυρή κυβερνώσα Αριστερά και πολιτική αλλαγή Παραιτήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης μετά την κατακραυγή για το «πτυχίο» του Κυριάκος Μητσοτάκης: Νέα επίσκεψη του πρωθυπουργού στον «Ευαγγελισμό» για τον Γιώργο Μυλωνάκη Αυτό είναι το νέο σχέδιο λειτουργίας για τα περιφερειακά κανάλια – «Βάζουμε τάξη», δηλώνει ο Π. Μαρινάκης Παύλος Πολάκης για την παραίτηση Λαζαρίδη: Νίκη ! Χρυσοχοΐδης από Κρήτη: “Η μάχη την οποία δίνουμε δεν έχει ούτε χρώματα, ούτε κομματική διάσταση” ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη με αναφορά στη Μπακογιάννη: “Πόσο ακόμα ο κ. Μητσοτάκης θα διατηρεί το προσωπικό του ρουσφέτι;” Παραίτηση Λαζαρίδη από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης Στο Ηράκλειο τη Δευτέρα το τέταρτο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας
Filathlos.gr

Προβλήματα για την Βαγιεκάνο πριν από την ΑΕΚ…

Η ΑΕΚ έχει μπροστά της ακόμα μια μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση καθώς στις 9 και 16 Απριλίου θα αντιμετωπίσει την ισπανική Ράγιο Βαγιεκάνο για την προημιτελική φάση του Conference League.

Η Ένωση έχει φτάσει μέχρι τους «8» της διοργάνωσης και θέλει να ξεπεράσει και το εμπόδιο των Μαδριλένων ώστε να πανηγυρίσει την πρόκριση στα ημιτελικά. Η πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων θα γίνει την Πέμπτη 9 Απριλίου στις 19:45 στην Ισπανία και η ρεβάνς μια εβδομάδα αργότερα, στις 16 Απριλίου στη Νέα Φιλαδέλφεια, με ώρα έναρξης στις 22:00.

Προβλήματα για τους Ισπανούς
Την ίδια στιγμή, η Ράγιο Βαγιεκάνο αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα όσον αφορά στην κατάσταση που βρίσκεται, κυρίως, το προπονητικό κέντρο αλλά και σε δεύτερο χρόνο το γήπεδο του συλλόγου.

Το προπονητικό κέντρο της ομάδας εμφανίζει εικόνα εγκατάλειψης, ενώ σε όλα τα τμήματα παρατηρείται αυξημένος αριθμός τραυματισμών, σε σύγκριση με τον μέσο όρο.

Η κατάσταση θεωρείται ιδιαίτερα ανησυχητική, σε σημείο που τέθηκε επίσημα στην Ένωση Ισπανών Ποδοσφαιριστών, της οποίας πρόεδρος είναι ο παλαίμαχος φορ του Άρη, Νταβίντ Αγκάνθο. Ο ίδιος σχολίασε πως το ζήτημα σχετίζεται με τη διοίκηση, τονίζοντας ότι οι παίκτες που χρησιμοποιούν τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις υφίστανται συχνά τραυματισμούς, λόγω ακατάλληλων συνθηκών.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι η πρώτη ομάδα δεν προπονείται πλέον στο συγκεκριμένο προπονητικό κέντρο. Αντίθετα, οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο προπονητικό κέντρο της Λας Ρόθας, προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία των ποδοσφαιριστών και να μειωθεί ο κίνδυνος τραυματισμών.

Αρκετά προβλήματα παρουσιάζει και το γήπεδο της ομάδας, το «Vallecas Stadium», το οποίο μοιάζει περισσότερο με γήπεδο ομάδας… Γ’ Εθνικής Ελλάδας παρά με ισπανικής ομάδας της πρώτης κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...