Τελευταία νέα
Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης – Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις, αναφορές για εκρήξεις [εικόνες] Βανς για 250η επέτειο των ΗΠΑ: «Κάποιες φωνές μιλούν εμμονικά για τις ατέλειές του έθνους μας» Γρεβενά: Σύλληψη 88χρονου για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια κατά τη διάρκεια εργασιών με τροχό ΕΛΑΣ για ΚΥΑ Μετανάστευσης: ”Η Πολιτεία ζητάει από τους δικηγόρους να γίνουν κυνηγοί κεφαλών” Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιάννης Δενδρινός σε ηλικία 43 ετών Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 2.954 οι νεκροί από τους ισχυρούς σεισμούς – Καταστράφηκαν 856 κτίρια Πτώση μεσοτοιχίας στο Μαρούσι: «Τραντάχτηκε όλο το σπίτι, έπεσε μεγάλο κομμάτι τοίχου πάνω στον γείτονα» [βίντεο] Ζαχαριάδης κατά Μωραΐτη: Κάνει το αυτόκλητο πορτιέρη στο νέο εγχείρημα Θεσσαλονίκη: Φωτιά κοντά σε σπίτια στο Ωραιόκαστρο – Μήνυμα 112 για απομάκρυνση κατοίκων Ζαχαριάδης κατά Μωραΐτη: «Κάνει τον αυτόκλητο πορτιέρη στο κόμμα Τσίπρα» Μήνυση Φρονιμάκη κατά Καρυστιανού: «Συκοφαντικά όσα είπε ότι την εκβίασα για το ακίνητο» Τραμπ στο Axios για κηδεία Χαμενεΐ: «Είναι όλοι εκεί, με ένα πλήγμα θα τους εξοντώναμε»
Filathlos.gr

Προκρίθηκε στον τελικό Κυπέλλου Γερμανίας η Μπάγερν Μονάχου

Λίγες μέρες αφότου εξασφάλισε και μαθηματικά την κατάκτηση της Bundesliga, η Μπάγερν Μονάχου συνέχισε την πορεία της προς μία ακόμη κούπα.
Οι Βαυαροί επικράτησαν με σκορ 2-0 επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν στην «BayArena» για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό, όπου θα διεκδικήσει το 21ο της τρόπαιο στον θεσμό.
Αντίπαλος της Μπάγερν Μονάχου εκεί θα είναι ο νικητής του δεύτερου ημιτελικού (23/04, 21:45), ανάμεσα στην κάτοχο του τροπαίου, Στουτγκάρδη και την Φράιμπουργκ. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 23 Μαΐου.
Για ακόμη μία φορά, αυτός που έλυσε τον «γόρδιο δεσμό» την ομάδα του Βενσάν Κομπανί ήταν ο Χάρι Κέιν. Ο… αναπόφευκτος Άγγλος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 70ό λεπτό με πλασέ από κοντά, φτάνοντας τα 53 γκολ στην σεζόν.
Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τον Λουίς Ντίας ουσιαστικά στην τελευταία φάση του αγώνα, όταν η Μπάγερ Λεβερκούζεν είχε ανέβει πολύ ψηλά ώστε να πιέσει για την ισοφάριση.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...