Τελευταία νέα
Ιράν: Εκατοντάδες χιλιάδες πιστοί στην Τεχεράνη για την εξόδιο ακολουθία του Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ Βυθίστηκε αλιευτικό σκάφος στο λιμάνι της αρχαίας Επιδαύρου – Προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση Παραμονές Αποκάλυψης για το Ισραήλ Τσουκαλάς για ανάρτηση Μητσοτάκη: «Δεν υπεραποδίδει η οικονομία – Η ακρίβεια οδηγεί σε κρατική κερδοσκοπία» Δυόμισι αιώνες ΝΔ για τα 11 χρόνια από το δημοψήφισμα του 2015: Κανείς δεν ξεχνά όσους έπαιξαν με την τύχη της πατρίδας Μητσοτάκης: Αναφορές σε τρομοκρατία, ανομία και δημοψήφισμα του 2015 στην εβδομαδιαία ανασκόπηση Ζωή Ράπτη στο “Π”: Γιατί Νέα Δημοκρατία Μουντιάλ 2026: Η μπάλα στα «γήπεδα» των μεγάλων μουσείων Είναι η οικονομία, ανόητε… αλλά δεν είναι η ίδια για όλους Το χωριό που γίνεται σημείο συνάντησης πολιτισμού, παράδοσης και ιδεών για το μέλλον της κρητικής υπαίθρου Και τρομοκράτης ο Τσίπρας!
Efsyn.gr

Προσφυγικά: Εκτάκτως στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού ο απεργός πείνας Αριστοτέλης Χαντζής

Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» μεταφέρθηκε επειγόντως ο απεργός πείνας Αριστοτέλης Χαντζής που δίνει αγώνα ζωής για τα Προσφυγικά. Προηγουμένως ήταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».
Σύμφωνα με την κοινότητα των Προσφυγικών, ο Αρ. Χαντζής παρουσιάζει πολυοργανική ανεπάρκεια με καρδιακή βλάβη, ηπατική δυσλειτουργία, αναπνευστική ανεπάρκεια που απαιτεί χορήγηση οξυγόνου υψηλής ροής (high-flow), ραβδομυόλυση, καταστολή του μυελού των οστών και ηλεκτρολυτικές διαταραχές, στο πλαίσιο της παρατεταμένης ασιτίας και σε συνδυασμό με σοβαρό σύνδρομο επανασίτισης.

View this post on Instagram

Παράλληλα, η Κοινότητα των Προσφυγικών κάλεσε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...