Τελευταία νέα
ΑΕΚ: Λευκή ισοπαλία κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας – Στη Νέα Φιλαδέλφεια θα κριθεί η πρόκριση Η Λιβερία συνδράμει την ακροδεξιά πολιτική του Τραμπ: Θα δεχθεί έως 1.200 μετανάστες που απελαύνονται από τις ΗΠΑ Οι ΗΠΑ κλιμακώνουν τον πόλεμο κατά του ΔΠΔ: Επέβαλαν κυρώσεις στην πρόεδρο του Δικαστηρίου και σε ανώτερο λειτουργό Λέσβος: Διασώθηκαν πέντε άτομα μετά τη βύθιση ερασιτεχνικού σκάφους Δούρου-Παππάς-Πολάκης κοντά στην επανένωση με τους kasselistas! Τουρκοκύπριος πρώην ευρωβουλευτής ζητά συγγνώμη για τις δολοφονίες Ισαάκ και Σολωμού – Τι απαντά η κόρη του Ισαάκ Μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο Συμφώνησαν Μπαρτσελόνα με Ρόδρι, ολοκληρώθηκε η πιο μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού Το νέο «ναυάγιο» μεταξύ ΗΠΑ – Ιράν και οι απειλές του Τραμπ στο Ομάν έφεραν άλμα στις τιμές του πετρελαίου ”Καραγκιοζιλίκια” και για τα ”σκουπίδια” οι ανακοινώσεις κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για τα παράνομα ”θαλάσσια πάρκα” της Τουρκίας Κύπρος: Πνίγηκε 27χρονος στη Λεμεσό – Έπεσε από καταμαράν στη θάλασσα για να βρει το κινητό του «Βόμβα» Washington Post: Το Πεντάγωνο εξετάζει μείωση της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στον Κόλπο
Basket.gr

Πρωτάθλημα U21: Πανελευσινιακός-Πανελλήνιος 75-68

Ο Πανελευσινιακός βρίσκεται στον τελικό του πρωταθλήματος U21, που διεξάγεται στην Νέα Ιωνία Βόλου, επικρατώντας του Πανελληνίου με 75-68 και παίρνοντας την πρόκριση, περιμένοντας στο μεγάλο τελικό (14/6, 17:30), είτε την ΧΑΝΘ είτε την Αρετσού Καλαμαριάς, με τους Ολυμπιονίκες να αντιμετωπίζουν στο μικρό τελικό (14/6, 15:00) τον ηττημένο του έτερου ημιτελικού.

Ο Πανελευσινιακός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι με επτά δικούς του σερί πόντους από Πουρουτσίδη και Καλογερογιάννη, όμως με τον Χρήστου να δίνει το σύνθημα, ο Πανελλήνιος άρχισε να ισορροπεί την κατάσταση και πήρε και το προβάδισμα στο τέλος της πρώτης περιόδου, με βολή του Παραλίκα για το 19-20. Ο Σαραντουλάκης και ο Σκάρας έφεραν μπροστά το σύνολο του Νίκου Βούλγαρη και ο Τυρπετάρι πέτυχε τρίποντο για το 31-27 στα μέσα του δεύτερου δεκαλέπτου, με πέντε πόντους από Σκάρα και Παραλίκα να ανατρέπουν ξανά την κατάσταση για τους Ολυμπιονίκες, αλλά τους Κνιάζεβ και Εικοσιπεντάκη να κλείνουν καλά το ημίχρονο για τους «Σταχυοφόρους» για το 36-33 της ανάπαυλας.

Με τη δράση του Κνιάζεβ, ο Πανελευσινιακός πήρε προβάδισμα έξι πόντων (44-38 στο 22′) και, μετά την αντίδραση των παικτών του Γιάννη Καΐκα με 0-7, που έφερε το προβάδισμα του Πανελληνίου με τρίποντο του Παπασταθόπουλου (44-45 στο 25′), ανέκτησε τον έλεγχο με τους Καλογερογιάννη και Πιοσκούλογλου, με τον πρώτο να σκοράρει από μακριά για το 60-54 στη λήξη της τρίτης περιόδου. Οι τυπικά γηπεδούχοι συνέχισαν σε καλό ρυθμό και με καλάθι του Πιοσκούλογλου έφεραν τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο (67-57 στο 34′) και μετά το σερί 0-10 του Πανελληνίου, που έφερε την ισοφάριση με λέι απ του Τάττη (67-67 στο 37′), πέντε σερί πόντοι του Κνιάζεβ έβαλαν ξανά σε θέση οδηγού τον Πανελευσινιακό (72-67 στο 38′), για να έρθει ο Πιοσκούλογλου με floater να τελειώσει το ματς στα 60″ για την εκπνοή, «γράφοντας» το 74-68, για να έρθει το τελικό 75-68.

Διαιτητές: Ταρενίδης-Μπουγλός Π.-Κοντογιάννης

Δεκάλεπτα: 19-20, 36-33, 60-54, 75-68

Πανελευσινιακός (Βούλγαρης): Εικοσιπεντάκης 12, Κνιάζεβ 17 (2), Καλογερογιάννης 11 (1), Πιοσκούλογλου 13 (1), Βιτζηλαίος 3 (1), Αποστολίδης, Τυρπετάρι 3 (1), Σαραντουλάκης 12 (3), Σελιτσανιώτης, Πουρουτσίδης 4

Πανελλήνιος (Καΐκας): Παραλίκας 15 (3), Παπασταθόπουλος 7 (1), Τάττης 16 (1), Χυτήρης, Τσολάτος 5 (1), Χρήστου 8, Σκάρας 16, Τσώλης, Αντωνίου 1, Οσουκπόλο

Μπορείτε να δείτε τη στατιστική του αγώνα ΕΔΩ.

Μπορείτε να δείτε τον αγώνα ΕΔΩ.
Το άρθρο Πρωτάθλημα U21: Πανελευσινιακός-Πανελλήνιος 75-68 εμφανίστηκε πρώτα στο Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...