Τελευταία νέα
Τουρισμός: ΣΥΡΙΖΑ και ΕΛΑΣ καταγγέλλουν την «εργασιακή γαλέρα» με αφορμή το πρωτοσέλιδο της «Εφ.Συν.» Αποκαλύψεις Τσίπρα για το πρόγραμμα της ΕΛ.Α.Σ. Ο Τρότσκι «επιστρέφει» στην Πρίγκιπο ΗΠΑ: Γυρίζουν την πλάτη στον Τραμπ οι Αμερικανοί – Στο 33% η δημοτικότητά του, αρνητικό ρεκόρ Ερντογάν: «Περιμένω να τηρηθεί η υπόσχεση Τραμπ για τα F-35» – Τι είπε για τη «Συμφωνία της Μέκκας» Ιράν: Απειλεί με «πλήρη επίθεση» μετά το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις – Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ Πολύτιμα πετράδια ιστορικής μνήμης Φωτιά στη Σαλαμίνα: Ξεκινούν οι αυτοψίες – Πόσα σπίτια έχουν υποστεί ζημιές, «ευτυχώς που φυσούσε βοριάς» Καιρός: Εως 37 βαθμούς η θερμοκρασία – Πού αναμένονται τοπικές βροχές Σίφνος: Μυστήριο με την πτώση του ελικοπτέρου – Τι εξετάζουν οι αρχές, τα κρίσιμα λεπτά πριν από την τραγωδία Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 18 Αυγούστου Δισεκατομμύρια για τη στέγη, αλλά χωρίς ορατή λύση στο στεγαστικό
Filathlos.gr

Πρωταθλητής Ελλάδας για έκτη συνεχόμενη φορά ο Καραλής

Μπορεί να μην πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της φετινής σεζόν, όμως ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε για έκτη διαδοχική χρονιά τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας στο επί κοντώ, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στον Βόλο.
Ο κορυφαίος Έλληνας επικοντιστής επέλεξε να ξεκινήσει τον αγώνα του από τα 5.66 μέτρα, ωστόσο χρειάστηκε να… ιδρώσει για να περάσει το αρχικό ύψος. Απέτυχε στις δύο πρώτες προσπάθειες και τελικά πέρασε οριακά με την τρίτη, ακουμπώντας τον πήχη και δείχνοντας εμφανώς ανακουφισμένος.
Αφού ξεπέρασε το δύσκολο ξεκίνημα, ο 26χρονος πέρασε χωρίς πρόβλημα τα 5.80 μέτρα με την πρώτη προσπάθεια, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά του απέναντι στον ανταγωνισμό.
Στην συνέχεια ο πήχης ανέβηκε στα 6 μέτρα, με τον Καραλή να κυνηγά ακόμη μία υψηλή επίδοση. Ωστόσο, δεν βρήκε τον ρυθμό που θα ήθελε και οι προσπάθειές του δεν ήταν αρκετές για να ξεπεράσει το συγκεκριμένο ύψος, ολοκληρώνοντας εκεί τον αγώνα του.
Την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Γιάννης Ρίζος, ο οποίος στην ουσιαστική επιστροφή του μετά τον τραυματισμό στην μέση πέρασε τα 5.56μ. και είχε δύο πολύ καλές, αλλά ανεπιτυχείς προσπάθειες στα 5.66μ.
Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Γιώργος Παπαναστασίου με 5.12 μ., όσo ύψος ξεπέρασε και ο Αντώνης Σάντας, που κατετάγη τέταρτος.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...