Τελευταία νέα
Προεδρικό Μέγαρο: Πηγαδάκια για τις εκλογές, συζήτηση για τα γλυπτά, τις ηχηρές απουσίες και τον αθλητισμό Η Σαουδική Αραβία έπληξε στόχους των Χούθι στην Υεμένη Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή του Κάνγκουα φέρνει χρήματα στον Ερυθρό Αστέρα – Η Χαποέλ διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης Τραμπ: «Μιλάμε με το Ιράν, αλλά ίσως δεν είναι έτοιμοι ακόμη για συμφωνία» Δεξίωση στο Προεδρικό: Τα πηγαδάκια των αρχηγών, οι απουσίες και τα χαμόγελα ΣΥΡΙΖΑ για εισαγγελική πρόταση Τριαντόπουλου: «Το μπάζωμα στα Τέμπη έγινε κατ’ εντολή Μητσοτάκη» Γαλλία: Τη συνδρομή του στρατού ζητά ο Μακρόν για τα πύρινα μέτωπα – Νέες εκκενώσεις κοντά στο Μπορντό [εικόνες-βίντεο] Αποκατάσταση Δημοκρατίας: Εντός του Προεδρικού Μεγάρου λόγω κακοκαιρίας – Ποιοι δίνουν το «παρών» Ασπρόπυργος – έκρηξη: “Πολύ πιθανό ένα βιομηχανικό ατύχημα μεγάλης έκτασης” Προεδρικό Μέγαρο: Οι αριστούχοι των Πανελλαδικών, η δασκάλα των Φουρνά και ο πιλότος του F-16 στους τιμητικά προσκεκλημένους Άνοιξαν οι ουρανοί στην Επίδαυρο: Διακόπηκε η παράσταση «Ειρήνη» στο αρχαίο θέατρο Ρένα Δούρου: «Δεν έχουμε εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση»
Moneypress.gr

Πρωτομαγιά: Σε εξέλιξη η έξοδος των εκδρομέων – Ουρές στα διόδια Ελευσίνας

Σε εξέλιξη από το πρωί η έξοδος των εκδρομέων της Πρωτομαγιάς από την Αθήνα, με αρκετούς να εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα για ολιγοήμερες αποδράσεις.
Μέχρι στιγμής η κίνηση διεξάγεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, παρά την αλλαγή του καιρού και τις προβλέψεις για βροχές και ισχυρούς ανέμους σε αρκετές περιοχές της χώρας.
Η Τροχαία βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή, ενώ έχουν ληφθεί μέτρα για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων.
Σημαντική αύξηση της κυκλοφορίας καταγράφεται από νωρίς το πρωί στα διόδια της Ελευσίνας, όπου η ροή των οχημάτων έχει πυκνώσει αισθητά. Η ροή των οχημάτων έχει αυξηθεί αισθητά, με περίπου 30 αυτοκίνητα ανά λωρίδα να περνούν τα διόδια, περιμένοντας ωστόσο για σχετικά σύντομο χρόνο, περίπου 1 έως 2 λεπτά, πριν συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα.
Η Πρωτομαγιά, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες που δεν ευνοούν πολυήμερες αποδράσεις, φαίνεται πως οδηγεί πολλούς εκδρομείς σε σύντομες, κυρίως μονοήμερες εξορμήσεις.
Οικογένειες και εκδρομείς επιλέγουν να εκμεταλλευτούν τη μέρα για μια μικρή απόδραση, με αρκετούς να εκτιμάται ότι θα επιστρέψουν είτε το βράδυ είτε αύριο το πρωί, ώστε να απολαύσουν το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου στην ηρεμία του σπιτιού τους.
Η κίνηση στις εθνικές οδούς αναμένεται να παραμείνει αυξημένη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, καθώς η έξοδος των εκδρομέων συνεχίζεται σταδιακά.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...