Τελευταία νέα
Ευρωπαϊκή Ένωση και Καναδάς ετοιμάζουν σειρά συμφωνιών – Ποιες περιλαμβάνονται στο σχετικό προσχέδιο Τέμπη: Ο ρόλος του Μητσοτάκη και η εντολή στον Τριαντόπουλο για το “μπάζωμα” Παναθηναϊκός: Έριξε «κατοστάρα» στη Βιλερμπάν στο κατάμεστο T-Center Υπόθεση Μαρφίν: Απορρίφθηκε η προσφυγή της 46χρονης κατηγορουμένης. Δελτίο Τύπου του Κώστα Παπαδάκη, συνηγόρου υπεράσπισης Αρβανίτης: Στο εδώλιο, δίπλα στον Χρ. Τριαντόπουλο, πρέπει να υπάρχει άλλη μια θέση για τον Κυρ. Μητσοτάκη ΕΛ.Α.Σ.: «Κόλαφος για την κυβέρνηση» το ψήφισμα της PACE ΠΑΣΟΚ: Τροπολογία για αυτόματη μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα όταν ανεβαίνει το πετρέλαιο Δούρου από Κυψέλη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στο πλευρό των κατοίκων που αγωνιούν για τα σπίτια τους» «Καθάρισε» τη Μανρέσα o ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του EuroCup Ρόδος: Αναστάτωση στο λιμάνι μετά τη θραύση κάβων του κρουαζιερόπλοιου Scarlet Lady ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Η ασφάλεια πάνω από τα κέρδη τους! – Να μην πληρώσουμε το ΜΕΤΡΟ με τις ζωές μας! Οι Αμερικανοί αποχώρησαν από το Ιράκ μετά από 23 χρόνια και ο Τραμπ κάνει λόγο για νίκη
Filathlos.gr

«Πρόταση από την Μοντερέι έχει στα χέρια του ο Πινέδα» (ΦΩΤΟ)

Ο Ορμπελίν Πινέδα παραμένει στο επίκεντρο των μεταγραφικών σεναρίων στο Μεξικό, με νέο δημοσίευμα να συνδέει το όνομά του με τη Μοντερέι.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Posta Deportes», η Μοντερέι έχει ήδη κινηθεί για την απόκτηση του Μεξικανού μέσου, με τον Ματίας Αλμέιδα να διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια του συλλόγου να τον εντάξει στο ρόστερ του.
Αναλυτικά:
«Ο Ορμπελίν Πινέδα αποτελεί εδώ και τρία χρόνια τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο της Μοντερέι, με τους “Ραγιάδος” να επανέρχονται δυναμικά για την απόκτησή του ενόψει του Apertura 2026. Αυτή τη φορά, μάλιστα, διαθέτουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα, καθώς στον πάγκο τους βρίσκεται πλέον ο άνθρωπος που έχει συνδεθεί όσο κανείς με την πορεία του Μεξικανού μέσου.
Η Μοντερέι καθοδηγείται πλέον από τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος έχει ζητήσει προσωπικά την απόκτηση του διεθνούς χαφ, καθώς τον θεωρεί έναν από τους πιο έμπιστους ποδοσφαιριστές του. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία τόσο στις Τσίβας όσο και στην ΑΕΚ, κατακτώντας τίτλους, γεγονός που έχει οδηγήσει τον Αργεντινό τεχνικό να θέσει την περίπτωση του Πινέδα ως κορυφαία μεταγραφική προτεραιότητα.
Η πρόταση της Μοντερέι βρίσκεται ήδη στα χέρια του 29χρονου μέσου, ωστόσο εκείνος φέρεται να έχει αναβάλει την τελική του απόφαση λόγω της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ εξετάζει και μία ακόμη πρόταση.
Την ώρα που η Μοντερέι προσπαθεί να τον επαναπατρίσει έπειτα από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Ευρώπη, ο Πινέδα έχει και την επιλογή να παραμείνει στην ΑΕΚ. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας τη σεζόν 2026-27, η Ένωση έχει θέσει ως βασική προτεραιότητα την παραμονή του Μεξικανού άσου.
Όπως αναφέρουν τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, η ΑΕΚ του έχει καταθέσει πρόταση για νέο τριετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, που θα τον καταστήσουν τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή της ομάδας. Παράλληλα, του προσφέρει και το δέλεαρ της συμμετοχής στο επόμενο UEFA Champions League.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...