Τελευταία νέα
Παύλος Μαρινάκης για Γιώργο Μυλωνάκη: «Είναι δυνατός, σύντομα θα είναι κοντά μας» «Η κατάστασή του είναι σταθερή» – Τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Γιώργο Μυλωνάκη Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Γιώργος Μυλωνάκης είναι γερός οργανισμός θα τα καταφέρει – Εκλογές μετά τη ΔΕΘ δεν θεωρούνται πρόωρες Το Luben ξεφτιλίζει τον Λαζαρίδη (βίντεο) Ανδρουλάκης: Ζητά εκλογές για να «προλάβει» Μητσοτάκη και Τσίπρα Μαρινάκης: Ο Μυλωνάκης είναι δυνατός, θα κερδίσει τις μάχες- Σύντομα κοντά μας Μαρινάκης για Μυλωνάκη: Ο χρόνος πάγωσε λίγο πριν τις 9 το πρωί – Eίναι δυνατός, ήδη βγήκε νικητής στην πρώτη μάχη Διαμαντοπούλου: Την εποχή των μνημονίων άσπρισαν τα μαλλιά μου σε μια νύχτα από το άγχος ΣΥΡΙΖΑ: Οι υποκλοπές και το Κράτος Δικαίου δεν πάνε μαζί Γ.Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα συνεισφέρει στην ανθρωπιστική βοήθεια για το Σουδάν Ευάγγελος Αποστολάκης τέλος για τον Αλέξη Τσίπρα Γ.Μυλωνάκης: Δεύτερη επίσκεψη Μητσοτάκη στον «Ευαγγελισμό»
Filathlos.gr

Πρώην προπονητής του Ολυμπιακού αναλαμβάνει την Γαλατά

Μόλις για λίγες εβδομάδες έμεινε μακριά από τους πάγκους ο Αντρέα Γκαρντίνι.
Ο Ιταλός τεχνικός, που προ ολίγων ημερών απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, βρήκε τη νέα του ομάδα. Συγκεκριμένα η Γαλατά θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έμπειρου προπονητή.
Η τσιμπόμ προχώρησε, επίσημα, στην λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος προπονητή της, Ουμούτ Τσακίρ, έπειτα από 3.5 χρόνια και πλέον ο Γκαρντίνι θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας για ενάμιση χρόνο.
Μάλιστα, ο ίδιος 55χρονος Ιταλός αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να πιάσει δουλειά και να καθίσει στον πάγκο της ομάδας στην αναμέτρηση με την Ινσταμπούλ στις 16 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...