Τελευταία νέα
Σφοδρή σύγκρουση Χήτα με Παππά στη Βουλή: «Πετάξτε έξω τον ανάγωγο ή αν δεν μπορείτε να ακούσετε, βουλώστε το» Ανδρουλάκης: Εύρυθμη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος προς όφελος της κοινωνίας- Έκτακτη φορολόγηση της κερδοφορίας ΟΠΕΚΕΠΕ: Εντός της ημέρας η πρόταση ΠΑΣΟΚ για Προανακριτική – Στο επίκεντρο Λιβανός και Αραμπατζή Μεγάλη ένταση στη Βουλή: “Ή πετάξτε έξω τον ανάγωγο ή αν δεν μπορείτε να ακούσετε, βουλώστε το” Ν. Ανδρουλάκης: «Εύρυθμη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος προς όφελος της κοινωνίας και της οικονομίας – Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ» Π. Αμυράς: Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για 32ωρο ή 35ωρο θα έφερνε λουκέτα σε μικρομεσαίους, ανεργία και ακρίβεια Καρφιά Φάμελλου για ΠΑΣΟΚ: «Θα τους ανατρέψουμε ή θα συνεργαστείτε μαζί τους;» Ν. Ανδρουλάκης: “Εύρυθμη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος προς όφελος της κοινωνίας και της οικονομίας – Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ” Κωνσταντοπούλου η “ακτιβίστρια” – Νέο επεισόδιο στη Βουλή Νέο σόου Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: Ανέβηκε στο βήμα και έπαιξε ηχητικό για τη Γάζα – «Κακοπαιγμένο θέατρο» είπε ο Καιρίδης Επίθεση Φάμελλου στο ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ για τιμές Ακρόπολης+τουαλέτα: «Αποκλείει δια ροπάλου τους οικονομικά αδύναμους»
Newsauto.gr

Πρώτη νίκη για την CFMoto 450MT σε αγώνα Enduro

Ο Μάριο Ρομάν έγραψε ιστορία κατακτώντας την πρώτη νίκη της CFMoto 450MT στον αγώνα Copa TT 4 Estaciones.

Η συνεργασία του Μάριο Ρομάν με την CFMoto ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς ο Ισπανός αναβάτης κατάκτησε την πρώτη της νίκη στο Copa TT 4 Estaciones, οδηγώντας την σχεδόν στάνταρ 450MT στην κατηγορία Adventure Trail 450.

Ο έμπειρος αναβάτης είχε να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα απαιτητικές διαδρομές, πολύ πιο κοντά στο παραδοσιακό hard enduro παρά στη συνηθισμένη χρήση τους. Παρότι βρίσκεται ακόμη σε φάση προσαρμογής στη νέα του μοτοσικλέτα, τα αποτελέσματα ήρθαν πολύ γρήγορα.

Η αρχή έγινε στη Basella Race, έναν από τους πιο γνωστούς off-road αγώνες της Ισπανίας, όπου ο Ρομάν ανέβηκε στο βάθρο. Λίγες ημέρες αργότερα, στον εναρκτήριο αγώνα του Copa TT 4 Estaciones στη Ναβαλόσα, κατάφερε να κάνει το επόμενο βήμα και να φτάσει στη νίκη.

Παρά τη δύσκολη θέση εκκίνησης (25ος), στον αγώνα ο Ισπανός πραγματοποίησε εντυπωσιακή αντεπίθεση. Από τον πρώτο κιόλας γύρο άρχισε να κερδίζει θέσεις, εκμεταλλευόμενος τόσο τον ρυθμό του όσο και την αποτελεσματικότητα της 450MT. Μετά την υποχρεωτική στάση ανεφοδιασμού, πίεσε ακόμη περισσότερο και κατάφερε να ανακτήσει τον χαμένο χρόνο, φτάνοντας τελικά στη νίκη στην κατηγορία Adventure Trail 450.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μοτοσικλέτα ήταν ουσιαστικά σε εργοστασιακή μορφή, αποδεικνύοντας τις δυνατότητές της ακόμη και σε τεχνικά και απαιτητικά περάσματα. Μετά από αυτό το δυναμικό ξεκίνημα, ο Μάριο Ρομάν στρέφει ήδη το βλέμμα στους επόμενους αγώνες της σεζόν, με αποκορύφωμα φυσικά την συμμετοχή του στο Red Bull Romaniacs το καλοκαίρι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Η BMW Motorrad «επιστρέφει» στο Daytona 200

Συλλεκτικές Triumph Street Triple και 100% βιώσιμα καύσιμα

Βράβευση της Honda Motorcycles στο COTY 2026

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...