Τελευταία νέα
Βγαίνει στο σφυρί «Το Φιλί» του Γκούσταβ Κλιμτ αλλά σε έκδοση Lego με 4.000 τουβλάκια Παυσανίας Παπαγεωργίου: Μισές αλήθειες και ολόκληρα ψέματα της κυβέρνησης για τα F-35 Τυφώνας στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών για την πρυτανική διοίκηση ΠΑΣΟΚ: Πάει πολύ να κουνά το δάκτυλο η ΝΔ που δημιούργησε το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ Πολάκης πριν τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας: «Δεν χωρούν στον δρόμο μου των αλλωνών κουμάντα» Τεμπονέρας: «Κάθε εργαζόμενος να γυρίζει πίσω με ασφάλεια στα παιδιά του» – Δεσμεύσεις της ΕΛΑΣ για την εργασία Κολωνάκι: Χωρίς τις αισθήσεις του άτομο μετά από ατύχημα σε γκαράζ Η Θένια Χαραλαμπίδου παραιτείται από Π.Γ. – Κ.Ε. και αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπακογιάννης: «Αν κάνει κόμμα ο Σαμαράς ακυρώνει και ακυρώνεται» – «Στα νεκροταφεία δεν υπάρχουν αριστεροί και δεξιοί», είπε για την τρομοκρατία Οικογενειακή τραγωδία στη Χαλκιδική: Θρήνος στη Μολδαβία – Στη ΜΕΘ παραμένει η 7χρονη κόρη του ζευγαριού Το φλογοβόλο της Δεξιάς Λατινοπούλου: Ο Μητσοτάκης είναι ο πιο woke πρωθυπουργός όλων των εποχών
Segas.gr

Πτήση από την Άιρις, επιστροφή της Κατερίνας Στεφανίδη στην Ελλάδα

Σπουδαίες επιδόσεις και δυνατές παρουσίες είχε το μίτινγκ επί κοντώ “Kifisia Jump” στο Άλσος Κηφισιάς, με την επιστροφή της Κατερίνας Στεφανίδη σε αγώνα επί ελληνικού εδάφους να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του κοινού.

Άιρις, Αδαμοπούλου και Γιονγκ στο βάθρο των νικητριών (ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ / EUROKINISSI)

Η Νεοζηλανδή Ιμόγκεν Άιρις ήταν η νικήτρια του αγώνα γυναικών με 4,70 μ., επιβεβαιώνοντας τη σταθερότητά της στη σεζόν, μετά και το 4,76 μ. του χειμώνα. Στη συνέχεια επιχείρησε στα 4,80 μ., όπου είχε αρκετά καλές προσπάθειες.

Η Αριάδνη Αδαμοπούλου κατέλαβε τη δεύτερη θέση με φετινό ρεκόρ στα 4,40 μ., ενώ συνέχισε με άκυρες προσπάθειες στα 4,50 μέτρα. Τρίτη ήταν η Ελισέ Ντε Γιονγκ επίσης με 4,40 μέτρα.

Η Κατερίνα Στεφανίδη πέρασε τα 4,30 μ. και ολοκλήρωσε στην τέταρτη θέση, δείχνοντας όμως πολύ καλά στοιχεία και στα 4,40 μ., ύψος που φάνηκε πως σύντομα θα ξεπεράσει. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αγωνίστηκε υπό το βλέμμα του γιου της και του συζύγου και προπονητή της, Μίτσελ Κρίερ.

Μετά τον αγώνα η Στεφανίδη δήλωσε πως έμεινε ικανοποιημένη από την εικόνα της, δεδομένου ότι βρίσκεται λίγες ημέρες στην Ελλάδα και δεν έχει ακόμη πολλά άλματα στα πόδια της:

Η Κατερίνα Στεφανίδη (ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ / EUROKINISSI)

«Ήταν αρκετά καλά σήμερα. Θα μπορούσα να είχα κάνει και το 4,40 μ. ή και παραπάνω. Έχασα δύο άλματα με την αλλαγή του κονταριού. Σε κάθε περίπτωση νιώθω πως σύντομα θα είμαι σε θέση να πάω ακόμη υψηλότερα. Είχα μικρότερη φόρα σήμερα, ήμουν αρκετά κουρασμένη από τις προηγούμενες ημέρες, θεωρώ πως στη Φιλοθέη με όλη τη φόρα θα είμαι πολύ καλύτερα. Τώρα θα είμαι στην Ελλάδα και από εδώ θα συνεχίσω τις προπονήσεις και τους αγώνες».

Από την πλευρά της, η Αδαμοπούλου εξέφρασε την ικανοποίησή της τόσο για τη συμμετοχή όσο και για την επίδοσή της, εξηγώντας πως αγωνίστηκε με νέα, μεγαλύτερα κοντάρια:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που μετείχα σε αυτόν τον αγώνα. Είμαι χαρούμενη με το αποτέλεσμα. Σήμερα δοκίμασα με νέα μεγαλύτερα κοντάρια και χρειάζομαι κάποιο διάστημα προσαρμογής. Θα κάνω τον επόμενο αγώνα μου την Τετάρτη στην Καλλιθέα και σε ένα μίτινγκ στη Γερμανία και στη Φιλοθέη».

Στο επί κοντώ ανδρών, οι Όουεν Άντριου Χερντ και Τζέικομπ Γούτεν μοιράστηκαν την πρώτη θέση με 5,56 μ. Ο Γιάννης Ρίζος ήταν τρίτος με 5,27 μ., έχοντας στη συνέχεια αποτυχημένες προσπάθειες στα 5,47 μ., αφού επέλεξε να αφήσει τα 5,37 μ. Ο αθλητής έχει ήδη φέτος 5,40 μ. στη θερινή περίοδο.

Στον αγώνα γυναικών που προηγήθηκε του κυρίως προγράμματος, η Μελίνα Ποστίκα σημείωσε ατομικό ρεκόρ με 4,15 μ. Εξαιρετική παρουσία είχε και η γεννημένη το 2010 Λορένα – Μαρίνα Χατζηλέλεκα με 3,95 μ., ενώ οι συνομήλικές της Αγγελική – Μαρία Αναστασιάδη και Γιασμίν Κόκκαλη πέρασαν τα 3,80 μέτρα.

Τα αποτελέσματαThe post Πτήση από την Άιρις, επιστροφή της Κατερίνας Στεφανίδη στην Ελλάδα first appeared on ΣΕΓΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...