Τελευταία νέα
Παύλος Μαρινάκης για Γιώργο Μυλωνάκη: «Είναι δυνατός, σύντομα θα είναι κοντά μας» «Η κατάστασή του είναι σταθερή» – Τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Γιώργο Μυλωνάκη Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Γιώργος Μυλωνάκης είναι γερός οργανισμός θα τα καταφέρει – Εκλογές μετά τη ΔΕΘ δεν θεωρούνται πρόωρες Το Luben ξεφτιλίζει τον Λαζαρίδη (βίντεο) Ανδρουλάκης: Ζητά εκλογές για να «προλάβει» Μητσοτάκη και Τσίπρα Μαρινάκης: Ο Μυλωνάκης είναι δυνατός, θα κερδίσει τις μάχες- Σύντομα κοντά μας Μαρινάκης για Μυλωνάκη: Ο χρόνος πάγωσε λίγο πριν τις 9 το πρωί – Eίναι δυνατός, ήδη βγήκε νικητής στην πρώτη μάχη Διαμαντοπούλου: Την εποχή των μνημονίων άσπρισαν τα μαλλιά μου σε μια νύχτα από το άγχος ΣΥΡΙΖΑ: Οι υποκλοπές και το Κράτος Δικαίου δεν πάνε μαζί Γ.Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα συνεισφέρει στην ανθρωπιστική βοήθεια για το Σουδάν Ευάγγελος Αποστολάκης τέλος για τον Αλέξη Τσίπρα Γ.Μυλωνάκης: Δεύτερη επίσκεψη Μητσοτάκη στον «Ευαγγελισμό»
Moneypress.gr

Πόλεμος στο Ιράν: Πώς η Ρωσία βγαίνει κερδισμένη με 760 εκατ. δολάρια την ημέρα

Τουλάχιστον 760 εκατομμύρια δολάρια ημερησίως κερδίζει η Μόσχα, καθώς ο πόλεμος στο Ιράν αυξάνει τη ζήτηση για ρωσικό πετρέλαιο.
Τα έσοδα του Κρεμλίνου από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο αναμένεται να διπλασιαστούν τον Μάρτιο και να ανέλθουν από 12 δισεκατομμύρια δολάρια σε σχεδόν 24 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την Οικονομική Σχολή του Κιέβου, την οποία επικαλείται η Telegraph.
Ακόμα και αν ο πόλεμος τελειώσει σύντομα, τα έσοδα της Ρωσίας από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο θα μπορούσαν να φτάσουν τα 218,5 δισεκατομμύρια δολάρια το 2026.
Υπενθυμίζεται ότι, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έδωσε το «πράσινο φως» για την πώληση ρωσικού πετρελαίου, καθώς οι τιμές έχουν εκτοξευτεί λόγω του πολέμου με το Ιράν.
Το υπουργείο Οικονομικών είχε εκδώσει «γενική άδεια» που επέτρεπε την πώληση αργού πετρελαίου και πετρελαϊκών προϊόντων από τη Ρωσία που φορτώθηκαν σε δεξαμενόπλοια πριν από τη 12η Μαρτίου έως και τις 11 Απριλίου.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...