Τελευταία νέα
Παύλος Μαρινάκης για Γιώργο Μυλωνάκη: «Είναι δυνατός, σύντομα θα είναι κοντά μας» «Η κατάστασή του είναι σταθερή» – Τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Γιώργο Μυλωνάκη Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Γιώργος Μυλωνάκης είναι γερός οργανισμός θα τα καταφέρει – Εκλογές μετά τη ΔΕΘ δεν θεωρούνται πρόωρες Το Luben ξεφτιλίζει τον Λαζαρίδη (βίντεο) Ανδρουλάκης: Ζητά εκλογές για να «προλάβει» Μητσοτάκη και Τσίπρα Μαρινάκης: Ο Μυλωνάκης είναι δυνατός, θα κερδίσει τις μάχες- Σύντομα κοντά μας Μαρινάκης για Μυλωνάκη: Ο χρόνος πάγωσε λίγο πριν τις 9 το πρωί – Eίναι δυνατός, ήδη βγήκε νικητής στην πρώτη μάχη Διαμαντοπούλου: Την εποχή των μνημονίων άσπρισαν τα μαλλιά μου σε μια νύχτα από το άγχος ΣΥΡΙΖΑ: Οι υποκλοπές και το Κράτος Δικαίου δεν πάνε μαζί Γ.Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα συνεισφέρει στην ανθρωπιστική βοήθεια για το Σουδάν Ευάγγελος Αποστολάκης τέλος για τον Αλέξη Τσίπρα Γ.Μυλωνάκης: Δεύτερη επίσκεψη Μητσοτάκη στον «Ευαγγελισμό»
Filathlos.gr

Πόλο Γυναικών: Η Βουλιαγμένη επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και κοιτάζει τους «8» του Champions League

Με ακόμη μία πειστική εμφάνιση, η Βουλιαγμένη επικράτησε 19-13 της Ράπαλο και ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις της στη φάση των ομίλων του Champions League πόλο γυναικών, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στην οκτάδα.
Η ομάδα της Κικής Λιόση είχε ήδη «κλειδώσει» την πρόκριση από το προηγούμενο μεταξύ τους παιχνίδι, ωστόσο επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και στη δεύτερη αναμέτρηση μέσα σε δύο ημέρες.
Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο, με τη Βουλιαγμένη να προηγείται 6-4, αλλά τη Ράπαλο να αντιδρά και να ισοφαρίζει σε 8-8.
Στο τρίτο οκτάλεπτο οι δύο ομάδες πήγαν μαζί στο σκορ (3-3), με το ματς να παραμένει αμφίρροπο. Στην αρχή της τελευταίας περιόδου οι Ιταλίδες πέρασαν μπροστά με 12-11, όμως εκεί ήρθε η αντίδραση της ελληνικής ομάδας.
Με ένα εντυπωσιακό σερί 7-0, η Βουλιαγμένη μετέτρεψε το παιχνίδι σε παράσταση για έναν ρόλο, φτάνοντας τελικά με άνεση στη νίκη με 19-13.
Κορυφαίες για τη Βουλιαγμένη ήταν η Έλενα Ξενάκη και η Λόλα Μουλχάουζεν, που σημείωσαν από πέντε γκολ.
Τα οκτάλεπτα: 6-4, 2-4, 3-3, 8-2
Βουλιαγμένη (Κ. Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα 1, Καλογεροπούλου 1, Φουράκη, Κρίστμας 3, Ξενάκη 5, Φουντωτού, Κρασσά, Γιάουστρα 3, Ανδρεάδη, Μουλχάουζεν 5, Αγγελίδη 1, Καρύτσα, Κοβάσεβιτς.
Ράπαλο (Λ. Αντονούτσι): Σανταπάολα, Ζανέτα, Ντι Μαρία, Μαρτσιάλις, Μπλάνκο, Γκαλάρντι 4, Καμπόνα 3, Βίσελμεν 1, Βούκοβιτς 1, Μπιανκόνι 3, Κο 1, Φόρτσινα, Ρόστα.
Η τελική βαθμολογία (σε έξι παιχνίδια)
1.Φερεντσβάρος 16
2.Βουλιαγμένη 14
3.Ραπάλο 6
4.Σπαντάου 0
 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...