Τελευταία νέα
Ο Μητσοτάκης, η καθαρίστρια στον Βόλο και ο Λαζαρίδης Μ.Χαρακόπουλος στη Διεθνή Γραμματεία της ΔΣΟ: Η παγκόσμια κοινότητα έχει εισέλθει σε ταραγμένα και αχαρτογράφητα ύδατα Παύλος Πολάκης: Η παραίτηση Λαζαρίδη χαστούκι στο παρακράτος και στην ψευτοαριστεία του Μητσοτάκη» Την Τρίτη στη Λέσβο ο Ν. Ανδρουλάκης για τα προβλήματα των κτηνοτρόφων λόγω του αφθώδους πυρετού Ηρώ Διώτη: Ακόμα και για Μητσοτάκη, εκπλήσσει το μέγεθος της εργαλειοποίησης Παραιτήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης – Το παρασκήνιο της παραίτησης Άδωνις Γεωργιάδης: Διέταξα ΕΔΕ για την τραγική συκοφαντία, η Μυρτώ διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς πριν πεθάνει Μ.Χρυσοχοΐδης από Ηράκλειο: «Η μάχη την οποία δίνουμε δεν έχει ούτε χρώματα, ούτε κομματική διάσταση» Γεωργιάδης: Διέταξα ΕΔΕ για την τραγική συκοφαντία, η Μυρτώ διασωληνώθηκε πριν πεθάνει Σιακαντάρης: Μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας το “μανιφέστο” Τσίπρα- Η αιχμή στο ΠΑΣΟΚ (ηχητικό) Στο Ναύπλιο ο Δ. Κουτσούμπας για εκδήλωση μνήμης στην Ακροναυπλία Επιστολή της Ελλάδας στον ΟΗΕ για την Τουρκία: «Αναφαίρετο το δικαίωμα στα 12 μίλια»
Indicator.gr

Π. Μαρινάκης για Νίκο Παππά: Έπρεπε να χειροδικήσει για να τον διαγραψει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μετά την επίθεση του μέχρι πρότινος ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά, ο οποίος διεγράφη μετά το περιστατικό, στον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο.
Στην ανακοίνωσή του ο κ. Μαρινάκης αναφέρει:
«Χθες το βράδυ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς γρονθοκόπησε τον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο, αφού τον έβρισε χυδαία.
Το περιστατικό αυτό έρχεται σε συνέχεια προηγούμενων απαξιωτικών και επιθετικών συμπεριφορών του εν λόγω ευρωβουλευτή, με πολλά διαφορετικά θύματα, για τις οποίες το κόμμα του ακολούθησε την τακτική της αποσιώπησης και της πολιτικής κάλυψης.
Έπρεπε να χειροδικήσει για να αναγκαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ να τον διαγράψει.
Τώρα, όμως, είναι αργά για… δάκρυα.
Όπως και να έχει, το γεγονός ότι για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα κρατούσαν στο κόμμα τους έναν άνθρωπο με τέτοιες επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές, είναι ακόμα μια απόδειξη ότι αυτοί που παριστάνουν τους ιεροκήρυκες της ηθικής και τους τιμητές του κράτους δικαίου είναι στην πραγματικότητα οι μεγαλύτεροι υποκριτές.»

 
The post Π. Μαρινάκης για Νίκο Παππά: Έπρεπε να χειροδικήσει για να τον διαγραψει ο ΣΥΡΙΖΑ appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...