Τελευταία νέα
Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή στο τραπέζι των «27» στις Βρυξέλλες – Τι «φοβίζει» την Ευρώπη, oι θέσεις της Ελλάδας Οι «βασικοί», ο «πάγκος» και οι «δεύτερες» ευκαιρίες μετά τη μάχη του ευρωψηφοδελτίου στον ΣΥΡΙΖΑ H “μπλόφα” Μητσοτάκη με Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, η Μελέτη και οι μεταγραφές από το ΠΑΣΟΚ – Η λίστα Στους 50.000 είχαν βάλει τον πήχη της συμμετοχής στην Κουμουνδούρου! Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση του κόσμου (63.000 +), ένδείξεις ότι έρχεται μεγάλη έκπληξη στις Ευρωεκλογές Ο Στέφανος Κασσελάκης ακύρωσε τη συνάντηση με το εβραικό λόμπι AIAPC στις ΗΠΑ Ο Στέφανος Κασσελάκης στο μετρό της Νέας Υόρκης Φρέντι Μπελέρης: Ποιος είναι ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ – Η παράνομη φυλάκιση στην Αλβανία του Ράμα Ελλάδα – Τουρκία: Στις 22/4 η συνάντηση αντιπροσωπειών για τα ΜΟΕ Σταϊκούρας για Τέμπη: «Να περιορίσουμε τις πιθανότητες να επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο στο μέλλον» Για να ακούσουμε τώρα κάτι, από τους επισπεύδοντες! Υπέυθυνη στάση Κασσελάκη – Οι λόγοι που ακύρωσε την προγραμματισμένη συνάντηση με το αμερικανικοεβραικό Συμβούλιο δημοσίων υποθέσεων (AIPAC) Κυρ. Μητσοτάκης: Όσο πιο ισχυρή η NΔ, τόσο πιο σταθερή η χώρα Δημοσκόπηση Prorata: Στις 12,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, ενισχύονται τα δεξιά κόμματα

Π.Χρηστίδης:Η Κυβέρνηση -που δημιούργησε το πρόβλημα- οφείλει να βρει λύση, ώστε να αποφευχθεί ο θάνατός του από απεργία πείνας του Δ. Κουφοντίνα

28/02/2021

O Παυλος Χρηστιδης Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής σε δήλωση του απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την ανακοίνωση του νοσοκομείου Λαμίας σχετικά με την απεργία πείνας του Δ. Κουφοντίνα ανεφερε τα εξης:

«Στην υπόθεση της απεργίας πείνας του Δ. Κουφοντίνα, η Κυβέρνηση αυτοπαγιδεύτηκε στους δικούς της άστοχους χειρισμούς. Δική της είναι η νομοθετική διάταξη για την μεταγωγή του στη φυλακή αρχικής κράτησης (Κορυδαλλός). Τα δε, μετέπειτα διαδικαστικά τεχνάσματα (επίκληση κορονοϊού) την εκθέτουν ακόμα περισσότερο. 

Η Δημοκρατία τιμωρεί, δεν εκδικείται, δεν εκβιάζεται. Η κυβέρνηση δεν πρέπει να αφήσει ένας στυγερός, κατά συρροή δολοφόνος, αμετανόητος τρομοκράτης, να γίνει δήθεν σύμβολο αγωνιστικότητας.


 Η Κυβέρνηση -που δημιούργησε το πρόβλημα- οφείλει να βρει λύση, ώστε να αποφευχθεί ο θάνατός του από απεργία πείνας». 

27/02/2021

Διαβάστε επίσης...