Τελευταία νέα
Έχουν χάσει την μπάλα στο ΠΑΣΟΚ με την ΕΛ.Α.Σ – Χρ Κακλαμάνης: να μπει πλαφόν στα καύσιμα, αλλά είναι δικη μου θέση οχι του κόμματος Σεισμός 4,1 Ρίχτερ κοντά στην Πάτρα ΕΛΑΣ: Ζήτησε η κυβέρνηση από την ΕΕ παρέκκλιση από τον ΕΦΚ στα καύσιμα; Λιονέλ Μέσι: Έφτασε στο Μπουένος Άιρες για τον τελευταίο του «χορό» με την εθνική Αργεντινής Συγγενείς θυμάτων των Τεμπών: Η παραπομπή πρέπει να καταλήξει σε καταδίκη – Εξοργιστικοί Τριαντόπουλος, Αγοραστός, Φλωρίδης Η ομιλία Μητσοτάκη στην εκδήλωση για την ένταξη του Ολύμπου στην παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO Γερμανία: Ο πρώην καγκελάριος Σρέντερ έγινε μέλος της διοίκησης ρωσικής εταιρείας λιανικού εμπορίου Ολοκληρώθηκε η 3η Σύνοδος της τρέχουσας Βουλής – Τη Δευτέρα ο αγιασμός για την έναρξη εργασιών της 4ης Συνόδου Μετά τη Γαλάνη, Πάριος: Το τραγούδι με το οποίο σχολίασε ο Τσουκαλάς τις επιστολές Μητσοτάκη στην ΕΕ Γκράβα: Άκαρπος και ο δεύτερος έλεγχος – Δεν διαπιστώθηκε διαρροή αερίου στο σχολικό συγκρότημα 120.000 βιβλία προς… έξωση στο βιβλιοπωλείο αστέγων Οι G7 αποδεσμεύουν έως 100 εκατ. βαρέλια ντίζελ και πετρελαίου από τα στρατηγικά αποθέματα
Tennis24.gr

Ράκος ο Ντρέιπερ: Ξέσπασε σε δάκρυα μέσα στον αγώνα (vid)

Μία από τις πιο δυνατές στιγμές της φετινής σεζόν εκτυλίχθηκε στο National Bank Open του Μόντρεαλ, με πρωταγωνιστή τον Τζακ Ντρέιπερ, ο οποίος ξέσπασε σε δάκρυα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησής του με τον Τεράνς Ατμάν.
Ο Βρετανός επέστρεψε στη δράση έπειτα από την πολύμηνη απουσία του λόγω του επίμονου τραυματισμού στο αριστερό χέρι, όμως η επιστροφή του δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε. Γνώρισε την ήττα με 6-3, 2-6, 6-2 από τον Γάλλο, ενώ κατά τη διάρκεια του τρίτου σετ εκτυλίχθηκαν ιδιαίτερα φορτισμένες στιγμές.
Με το σκορ στο 4-1 υπέρ του Ατμάν, ο Ντρέιπερ κάθισε στην καρέκλα του στο changeover και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ξεσπώντας σε λυγμούς. Παρά τη συναισθηματική φόρτιση, συνέχισε τον αγώνα μέχρι το τέλος, όμως ήταν εμφανές ότι κάτι τον περιόριζε.
Όλα δείχνουν ότι ο τραυματισμός στο αριστερό χέρι, που τον ταλαιπωρεί εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο, επανεμφανίστηκε. Στο τρίτο σετ η ένταση στο σερβίς και στα χτυπήματά του μειώθηκε αισθητά, με τον 24χρονο να αποφεύγει να χτυπήσει με τη συνήθη δύναμή του.
Η πρώην Βρετανίδα πρωταθλήτρια και σχολιάστρια του Sky Sports, Αναμπέλ Κροφτ, χαρακτήρισε «πολύ στενάχωρο» το στιγμιότυπο.
«Είναι μια πολύ φορτισμένη στιγμή. Έχει σκύψει και ξεσπά κυριολεκτικά σε λυγμούς. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να το βλέπεις», ανέφερε αρχικά, ενώ αργότερα πρόσθεσε: «Μπορώ μόνο να υποθέσω ότι το χέρι του πονάει. Δεν άντεξε άλλο και άφησε όλα τα συναισθήματά του να βγουν. Φαινόταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αφού σταμάτησε να σερβίρει με δύναμη και δεν χτυπούσε τις μπάλες όπως συνήθως.»
Ο Ντρέιπερ αγωνίστηκε μόλις στο έκτο τουρνουά της φετινής σεζόν και στο πρώτο μετά την απόσυρσή του από το Wimbledon. Η νέα αυτή εξέλιξη δημιουργεί έντονο προβληματισμό ενόψει του Cincinnati Open, όπου έχει λάβει wild card, αλλά και του US Open, καθώς παραμένει άγνωστο αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί χωρίς ενοχλήσεις.
Δείτε το βίντεο με τη στιγμή που ο Τζακ Ντρέιπερ ξεσπά σε δάκρυα

 
NATIONAL BANK OPEN SINGLES DRAW | SCHEDULE (-7h)
The post Ράκος ο Ντρέιπερ: Ξέσπασε σε δάκρυα μέσα στον αγώνα (vid) appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...