Τελευταία νέα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Στη σκοτεινή επέτειο αντιτάσσουμε τον αισιόδοξο ορίζοντα μιας καλύτερης ζωής για όλους Τασούλας για 21η Απριλίου: «Η θλιβερή επέτειος μάς υπενθυμίζει ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη» Κυριάκος Μητσοτάκης για 21η Απριλίου: «Στη σκοτεινή επέτειο, αντιτάσσουμε τον αισιόδοξο ορίζοντα μιας καλύτερης ζωής» Β.Κικίλιας: Οι λιμενικοί μας στην Κρήτη κάνουν τεράστια προσπάθεια για τη διαχείριση των μεταναστατευτικών ροών Τασούλας για το Πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967: Η θλιβερή επέτειος μάς υπενθυμίζει ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη Δημοσκόπηση Interview: Μεγάλη πτώση της Ν.Δ. – Τρίτη η Καρυστιανού Κωνσταντοπούλου: Επίκαιρη ερώτηση για τη Δικαιοσύνη Βόμβα από Ιράν : Δεν έχει αλλάξει τίποτα-Είμαστε εκτός διαπραγματεύσεων Δημοσκόπηση Interview: Τρίτο το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού – Πτώση για τη ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Πυκνό παρασκήνιο και «ζυμώσεις» για την άρση της ασυλίας των γαλάζιων βουλευτών – Η «γραμμή» του Μαξίμου Νίκος Καραχάλιος: ΝΔ στο 20-23% με 75-82 βουλευτές Δημοσκόπηση: Υποχωρεί η ΝΔ λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ και Λαζαρίδη – Τρίτο το κόμμα Καρυστιανού
Filathlos.gr

Ράσταβατς η επιστροφή: Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την πρόσληψή του

Στη γνώριμη λύση του Μίλαν Ράσταβατς κατέληξε ο Αστέρας Τρίπολης, μετά το “διαζύγιο” με τον Κρις Κόλμαν, προκειμένου να επιστρέψει η ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.
Σε δήλωσή του ο Σέρβος τεχνικός ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στην ομάδα που με έχει σημαδέψει. Δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για σκληρή δουλειά και πράξεις. Πρέπει όλοι μαζί εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις και να βγάλουμε την ομάδα μας από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Καλώ τον κόσμο του Αστέρα να μας στηρίξει σε αυτή την προσπάθεια».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ΠΑΕ ASTERAS AKTOR ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Milan Rastavac. Ο κ. Rastavac γεννήθηκε στη 1 Νοεμβρίου 1973 και κατάγεται από την Σερβία.
Ήταν προπονητής της ομάδας μας σε άλλες δύο περιόδους, από τον Δεκέμβριο του 2019 έως το καλοκαίρι του 2022 και από το καλοκαίρι του 2023 έως τον Σεπτέμβριο του 2024.
Καλωσορίζουμε τον κ. Rastavac και πάλι στην οικογένεια του ASTERAS AKTOR και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.
Στο προπονητικό επιτελείο του ASTERAS AKTOR εντάσσονται ως άμεσοι συνεργάτες του κ. Rastavac ο κ. Goran Saula, ο οποίος εργάστηκε και στο παρελθόν στην ομάδα μας και ο κ. Milos Velebit με καταγωγή επίσης από την Σερβία”.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...