Τελευταία νέα
«Γαλάζιες» παραδοχές για «25% και καλά θα είμαστε…» Αρνητική εξέλιξη το τουρκολυβικό μνημόνιο: Οι καθηγητές Π. Ιωακειμίδης και Σ. Ρούσσος σχολιάζουν Μουσικό Σχολείο Ιλίου: Βίντεο αλληλεγγύης στους μαθητές της Γαλλίας – «Να σπουδάσουμε ή να επιβιώσουμε;» Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 21 Οκτωβρίου Γερουσιαστής Ρικ Σκοτ: Καταγγέλει την Τουρκία για τραμπουκισμό κατά Ελλάδας και Κύπρου Βασίλης Οικονόμου: Μεγάλη συγκέντρωση στη Λαυρεωτική Υπόκλιση της Μπαρτσελόνα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Παρί Σεν Ζερμέν Champions League: Βαριά ήττα της ΑΕΚ από τη Μάντσεστερ Σίτι Eurocup: Ο Άρης «εξαφάνισε» τη Ρόστοκ μέσα στην έδρα της Το WWF για την «ειδική μεταχείριση» των στελεχών του ΔΕΔΔΗΕ Ο Δούκας στο Σύνταγμα: Είμαστε δίπλα σε μαθητές και δασκάλους, στηρίζουμε το δικαίωμα στη μάθηση [βίντεο] Ο Τραμπ περιμένει από τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία, «αλλιώς τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ άσχημα»
Efsyn.gr

Ρέθυμνο: Επικίνδυνη προσπέραση στην επαρχιακή οδό Σπηλίου – «Από τύχη γλιτώσαμε το μοιραίο» [βίντεο]

Μία ακόμη επικίνδυνη προσπέραση σε δρόμο της Κρήτης καταγράφηκε σε βίντεο, με τον οδηγό που βρέθηκε αντιμέτωπος με το περιστατικό να περιγράφει πως αναγκάστηκε να μειώσει δραστικά ταχύτητα για να αποφευχθεί η σύγκρουση.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Σπηλίου – Ρεθύμνου και καταγγέλλεται από αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος έστειλε το βίντεο στο cretalive.gr, θέλοντας να αναδείξει τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι οδηγοί στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Κρήτης.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο οδηγός επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, την ώρα που από το αντίθετο ρεύμα ερχόταν το αυτοκίνητο του βιντεολήπτη.
Όπως αναφέρεται, ο οδηγός του οχήματος που επιχείρησε την προσπέραση αντιλήφθηκε το αντίθετα ερχόμενο αυτοκίνητο, ωστόσο συνέχισε την επικίνδυνη μανούβρα.
«Η χαμηλή μου ταχύτητα απέτρεψε το μοιραίο»
Η εξέλιξη αυτή ανάγκασε τον οδηγό που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα να μειώσει δραστικά την ταχύτητά του, σχεδόν μέχρι να ακινητοποιήσει το όχημά του, προκειμένου να αποφευχθεί μια ενδεχόμενη μετωπική σύγκρουση.
«Η χαμηλή μου ταχύτητα απέτρεψε το μοιραίο», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Cretalive ο μάρτυρας, περιγράφοντας τη στιγμή της επικίνδυνης προσπέρασης.
Δείτε βίντεο από το Ρέθυμνο:

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...