Ψευτοδίλημμα χαρακτήρισε η Ρένα Δούρου το αν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει ή όχι τον Αλέξη Τσίπρα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.
Παράλληλα, απευθυνόμενη στον πρόεδρο του κόμματος, Σωκράτη Φάμελλο, έκανε λόγο για «τελευταία ευκαιρία».
Ειδικότερα τόνισε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την άποψη του κορυφαίου στελέχους του, πρέπει να κατέβει στις εκλογές στο πλαίσιο ενός ενωτικού σχήματος. Η κάθοδος του κόμματος στις εκλογές θα είναι κατά της Δεξιάς και όχι κατά του Α. Τσίπρα», επέμεινε εξ άλλου.
Επιπλέον, επέμεινε στην αποδοχή της τροπολογίας που κατέθεσε η λεγόμενη εσωκομματική αντιπολίτευση (με επικεφαλής έξι μέλη της Πολιτικής Γραμματείας).
Επισημαίνοντας ότι έχει χαθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο πλευρών, σημείωσε απευθυνόμενη στον Σωκράτη Φάμελλο ότι είναι «η τελευταία ευκαιρία σήμερα να δεχτείς την τροπολογία, και από τη Δευτέρα το πρωί να την υλοποιήσεις. Όχι μόνο εσύ, να την υλοποιήσουμε όλοι μαζί. Γιατί αλλιώς, μας πετάτε στα σκυλιά όλους και δε μας πρέπει».
Διαβάστε περισσότερα
Efsyn.gr
