Τελευταία νέα
Το «ευχαριστώ» του Αντόνιο Κόστα για την παραχώρηση του ελληνικού πρωθυπουργικού αεροσκάφους που τον μετέφερε στον Περσικό Στο ΔΝΤ ο Πιερρακάκης: «Ανθεκτικότερη η Ευρώπη, αλλά παραμένει ευάλωτη στα ενεργειακά σοκ» Ευτύχης Αρχοντάκης: Ο Χανιώτης γιατρός που χειρούργησε τον Γιώργο Μυλωνάκη είναι «σωτήρας» πολλών ασθενών Επικοινωνία Μητσοτάκη με Νετανιάχου και Αούν Ο Ν.Ανδρουλάκης στο εναρκτήριο συνέδριο Global Progressive Mobilization στη Βαρκελώνη Τηλεφωνικές επικοινωνίες Μητσοτάκη με Νετανιάχου και Αούν Ο Μητσοτάκης μίλησε με τον Νετανιάχου και με τον Πρόεδρο του Λιβάνου: Σημαντικό να διατηρηθεί η εκεχειρία Πιερρακάκης στους G7: Αν η ενέργεια αποτελεί τον σημερινό περιορισμό, η τεχνητή νοημοσύνη είναι ο πολλαπλασιαστής του αύριο Λιάνα Κανέλλη για Γιώργο Μυλωνάκη: Καταλαβαίνω τι είναι να «σκάει» κανείς από προσωπικές επιθέσεις Σε τηλεδιάσκεψη ηγετών για τα social και τους ανήλικους συμμετείχε ο Κ. Μητσοτάκης Πρέπει να φύγει ο διαπλεκόμενος πρωθυπουργός – Πυρ ομαδόν κατά Μητσοτάκη ΥΠΑΑΤ: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε τυροκομικές επιχειρήσεις στη Λέσβο λόγω αφθώδους πυρετού
Filathlos.gr

Ραγδαίες εξελίξεις στο Ισραήλ: Οι ξένοι παίκτες αποχωρούν, τι γίνεται με το πρωτάθλημα

Η κατάσταση στο Ισραήλ είναι ξανά έκρυθμη, αφού ο στρατός της χώρας εξαπέλυσε προληπτική επίθεση στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη και πλέον μια νέα πολεμική σύρραξη είναι προ των πυλών.
Φυσικά, η συγκεκριμένη συνθήκη επηρεάζει και τον αθλητισμό και συγκεκριμένα το πρωτάθλημα μπάσκετ. Όπως αναφέρει το sport5.il, η λίγκα του μπάσκετ έχει αναβληθεί επ’ αόριστον, ενώ έχει στείλει ειδοποίηση στους ξένους παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα να είναι έτοιμοι προς αναχώρηση από τη χώρα για άλλες γειτονικές.
Ήδη οι παίκτες της Μακάμπι έχουν αποσυρθεί από το Ισραήλ, ενώ η διοίκηση της λίγκας εργάζεται για να μεταφέρει τους ξένους εκτός χώρας στη Σόφια της Βουλγαρίας.
Ένα επείγον μήνυμα που έλαβαν οι ξένοι παίκτες από τη διοίκηση, έγραφε: «Έχουμε έτοιμο ένα λεωφορείο για εσάς που θα αναχωρήσει από το στάδιο στις 13:30 με κατεύθυνση την Ιερουσαλήμ. Φέρτε μαζί σας τα κλειδιά του αυτοκινήτου και του διαμερίσματός σας και τις αποσκευές σας και από εκεί θα συνεχίσουμε με μία από τις δύο επιλογές: 1. Να διασχίσουμε τα σύνορα προς την Ιορδανία και να πετάξουμε στη Σόφια. 2. Να ταξιδέψουμε στην Αίγυπτο και από εκεί να πετάξουμε στη Σόφια».
Μέχρι στιγμής, οι ξένοι παίκτες της Χάποελ Τελ Αβίβ δεν έχουν αναχωρήσει με το λεωφορείο της διοίκησης για τα συνοριακά περάσματα. Η ομάδα εξετάζει πρόσθετες επιλογές, οπότε εκτός από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, της οποίας οι ξένοι παίκτες έχουν ήδη φύγει, θα δοθεί συνέχεια και με τις υπόλοιπες ομάδες.

Κι όλα αυτά ενώ την Πέμπτη (5/3) είναι προγραμματισμένος ο «εμφύλιος» της Μακάμπι με τη Χάποελ Τελ Αβίβ για την 30ή αγωνιστική της Euroleague, που θα διεξαχθεί εκτός Ισραήλ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...