Τελευταία νέα
Λιάνα Κανέλλη για Γιώργο Μυλωνάκη: Καταλαβαίνω τι είναι να «σκάει» κανείς από προσωπικές επιθέσεις Σε τηλεδιάσκεψη ηγετών για τα social και τους ανήλικους συμμετείχε ο Κ. Μητσοτάκης Πρέπει να φύγει ο διαπλεκόμενος πρωθυπουργός – Πυρ ομαδόν κατά Μητσοτάκη ΥΠΑΑΤ: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε τυροκομικές επιχειρήσεις στη Λέσβο λόγω αφθώδους πυρετού Τηλεδιάσκεψη ηγετών για την προστασία ανηλίκων στο διαδίκτυο – Ευρωπαϊκή ηλικία ψηφιακής ενηλικίωσης πρότεινε ο Μητσοτάκης Μητσοτάκης για social media: Ανάγκη να υπάρξει ευρωπαϊκός μηχανισμός επαλήθευσης ηλικίας «Μονομαχία» Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη στη Βουλή: Τοξικότητα, Μυλωνάκης, υποκλοπές και ΟΠΕΚΕΠΕ στο επίκεντρο Κ. Πιερρακάκης από G7: Με κοινή δράση να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις Αμερικανίδα συγκρίνει το σύστημα υγείας των ΗΠΑ με το ΕΣΥ – «Γκρεμίζει όλους τους μύθους», λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης Σκληρή αντιπαράθεση Γεωργιάδη-ΠΑΣΟΚ για την επίθεση στην Πόπη Παπανδρέου Ο Ντίλιαν του Predator και ο Ντίλαν του Μητσοτάκη… Η Μαρία Καρυστιανού μετακομίζει στο Κολωνάκι
Filathlos.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: Με μπαστούνι στο Εφετείο, αναβλήθηκε η δίκη

Με εμφανή δυσκολία στην κίνηση και υποβασταζόμενη από μπαστούνι, η Ρούλα Πισπιρίγκου παρουσιάστηκε εντός της δικαστικής αίθουσας, όπου οδηγήθηκε από τις φυλακές στο Εφετείο Αθηνών για την εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.
Η διαδικασία δεν προχώρησε, καθώς το δικαστήριο αποφάσισε την αναβολή της εκδίκασης λόγω κωλύματος της συνηγόρου υπεράσπισης, ορίζοντας νέα δικάσιμο για τις 4 Δεκεμβρίου του 2026.
Υπενθυμίζεται ότι σε πρώτο βαθμό η κατηγορουμένη έχει κριθεί ένοχη για τις ανθρωποκτονίες των δύο κοριτσιών, με το δικαστήριο να της επιβάλλει ποινή δις ισόβιας κάθειρξης. Παράλληλα, σε εκκρεμότητα βρίσκεται και η δεύτερη δίκη σε επίπεδο Εφετείου, με κατηγορούμενη επίσης τη Ρούλα Πισπιρίγκου, για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας.
Η εκδίκαση της υπόθεσης αυτής αναβλήθηκε πριν από έναν μήνα και προσδιορίστηκε για τον Σεπτέμβριο του 2026. Και σε αυτή την υπόθεση, σε πρώτο βαθμό, έχει επιβληθεί ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...