Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Π.Γερουλάνος: «Η σωστή διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης προϋπέθετε άλλη κυβέρνηση»
Filathlos.gr

Σάκοτα: «Τα παιδιά πάλεψαν, ξόδεψαν πολλή ενέργεια και πήραμε τη νίκη»

Η ΑΕΚ πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στην Μπανταλόνα με 87-84 στη SUNEL Arena, κάνοντας το 1-0 στη σειρά των προημιτελικών.
Μετά τη νίκη, ο Ντράγκαν Σάκοτα στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών της «Βασίλισσας».
«Υπάρχει ένα θέμα όταν παίζουμε με ομάδες από άλλο πρωτάθλημα που δεν τις γνωρίζουμε. Είναι ο τρόπος που παίζουν, είναι πολύ γρήγορες ομάδες και η φυσική κατάσταση είναι εις βάρος μας. Έπρεπε να το καταλάβουμε. Αντιδράσαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο.
Στην ανάπαυλα είπαμε κάποια πράγματα που έπρεπε να αλλάξουμε. Αυτή τη φορά τα καταφέραμε.
Όταν είσαι πίσω στο σκορ, απλά παλεύεις. Ψάχνεις τον τρόπο και τον βρήκαμε. Αυτό έχει σημασία. Τα παιδιά πάλεψαν, ξόδεψαν πολλή ενέργεια. Αυτό είναι ένα πρόβλημα μέχρι να επανέλθουν παίκτες που έχουν μείνει πολύ πίσω. Έχουμε περιορισμένο αριθμό παικτών.
Ήταν μια νίκη ψυχολογίας. Θα είναι πολύ δύσκολο το επόμενο ματς και η σκέψη μας είναι να παίξουμε καλά».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...