Τελευταία νέα
Απόστολος Κακλαμάνης για επιτελικό κράτος: «Ήταν επόμενο να εκδηλωθεί οργή ακόμη και από βουλευτές της ΝΔ» Η Ζωή έκανε “ριάλιτι” τη Βουλή – Ανέβηκε στο βήμα και έπαιζε …ηχητικό για τη Γάζα Νίκος Παππάς για προσχώρηση Νικόλα Φαραντούρη στα ΠΑΣΟΚ: «Ας κριθεί ο καθένας με τις επιλογές του» ΚΚΕ: Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις, καθώς το ισραηλινό ρεσάλτο συνέβη ανοιχτά της Κρήτης ΠΑΣΟΚ κατά Μαρινάκη:”Μετρ της παραπλάνησης και της προπαγάνδας” Φάμελλος:”Να παραιτηθεί ο εκβιαζόμενος πρωθυπουργός”-Αιχμές κατά ΠΑΣΟΚ  Π.Μαρινάκης: Πρωταρχικός στόχος της κυβέρνησης η συνεχής αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος των πολιτών ΠΑΣΟΚ κατά Μαρινάκη: «Μετρ της παραπλάνησης και της προπαγάνδας» ΠΑΣΟΚ κατά Κακλαμάνη: “Οι μάσκες έπεσαν” Μπακογιάννη: Άνοιξε ένας υγιής διάλογος – Δεν υπάρχουν αντάρτες στη Νέα Δημοκρατία Νίκος Παππάς: «Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι δεν επιθυμεί να διαλυθούν οι σχηματισμοί, δεν βάζει τον στόχο της αναστολής και της διάλυσης …Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατέβει στις επόμενες εκλογές» – Δηκτικό σχόλιο για Φαραντούρη Βουλή: Καβγάς Ζωής Κωνσταντοπούλου – ΠΑΣΟΚ για την πρόεδρο της ΑΠΔΠ – «Μας κοροϊδεύετε, δεν ντρέπεστε», «υπηρετείτε σχέδιο»
Newsauto.gr

Σαρωτικοί έλεγχοι, φουλ αλκοτέστ και 15 συλλήψεις οδηγών στην Αττική (+video)

Εκτεταμένη τροχονομική επιχείρηση στην Αττική αποκάλυψε χιλιάδες παραβάσεις, με την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ να παραμένει σε ανησυχητικά επίπεδα.

Στις βεβαιώσεις σχεδόν 5.000 παραβάσεων προχώρησαν οι αρχές κατά τη διάρκεια στοχευμένης εξόρμησης της Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας, που πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως τις 16 Μαρτίου σε βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής.

Συνολικά διενεργήθηκαν 25.627 έλεγχοι, με 4.970 παραβάσεις να βεβαιώνονται. Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλούν οι 255 περιπτώσεις οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ συνελήφθησαν 15 οδηγοί.

Οι παραβάσεις κάλυψαν ευρύ φάσμα επικίνδυνων συμπεριφορών, όπως υπερβολική ταχύτητα, παραβίαση σηματοδότη, χρήση κινητού τηλεφώνου και μη χρήση κράνους, αλλά και παραλείψεις όπως η έλλειψη ΚΤΕΟ ή άδειας οδήγησης.

Παράλληλα, οι αρχές προχώρησαν σε αυστηρές διοικητικές κυρώσεις: αφαιρέθηκαν 1.010 άδειες οδήγησης, 255 άδειες κυκλοφορίας και 212 πινακίδες, ενώ 548 οχήματα ακινητοποιήθηκαν.

Η Τροχαία ξεκαθαρίζει ότι οι εντατικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν με την ίδια ένταση, στέλνοντας σαφές μήνυμα για μηδενική ανοχή σε επικίνδυνες οδηγικές συμπεριφορές στους δρόμους της Αττικής.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Τι κινητήρες θα έχει το νέο Volkswagen Golf;

Στην Ελλάδα πλέον οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Φλερτ της Stellantis με Κινέζους;

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...