Τελευταία νέα
Axios: Κι όμως, οι ΗΠΑ μεταφέρουν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ – 10 εκατ. βαρέλια περνούν καθημερινά από τα Στενά Εκατέρωθεν απώλειες για Ρωσία και Ουκρανία – Τουλάχιστον οκτώ νεκροί στις τελευταίες επιθέσεις Κένυα: Νεκρός ο επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών του Εκουαδόρ – Έπεσε το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε Πνινάτ Γιανάι: «Ένα νέο ταξίδι ξεκινά» – Βίντεο της νέας πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα Πετρούνιας: Στον τελικό του Ευρωπαϊκού ενόργανης ο «άρχοντας των κρίκων» – Κυνηγά το 9ο χρυσό του μετάλλιο [βίντεο] Αντίρριο: Άγριος καβγάς σε πανηγύρι – Εκτοξεύτηκαν καρέκλες και τραπέζια την ώρα που η ορχήστρα έπαιζε κλαρίνα [βίντεο] Ιός Δυτικού Νείλου: Τέσσερις νέοι θάνατοι αυτή την εβδομάδα – Σαράντα εφτά τα νέα κρούσματα Ο Συμεών Κεδίκογλου εντάχθηκε στην ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα – Το ανακοίνωσε με «Οδύσσεια» και «Ιθάκη» Reuters: Ανεβαίνει η ένταση μεταξύ Άγκυρας και Τελ Αβίβ – Η μυστική συνάντηση Μοσάντ με Συρία πριν το ισραηλινό χτύπημα Πιερία: Νεκρή ανασύρθηκε από τη θάλασσα 73χρονη λουόμενη Πλήγμα για τον ΠΑΟΚ: «Καμπάνα» στον Ζίβκοβιτς – Χάνει τα ματς με τη Μπραν
Vipnews.gr

Σιανίδης για Μαστροκώστα: «Δεν ήμουν αντάξιος των προσδοκιών της»

Σιανίδης: O στενός φίλος της και pr manager μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή Buongiorno ξεσπώντας σε κλάματα
Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, μετά από μια γενναία και πολυετή μάχη με τον καρκίνο.
Σιανίδης: «Ήταν για εμένα ένα είδωλο»
Η πρώην παρουσιάστρια και γυμνάστρια είχε επιλέξει τα τελευταία χρόνια να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να απομακρυνθεί από τη δημοσιότητα. Ωστόσο, υπήρξε από τις πρώτες γυναίκες στην Ελλάδα που μίλησαν ανοιχτά για την ασθένειά της, στέλνοντας μήνυμα δύναμης, ελπίδας και αισιοδοξίας σε πολλές γυναίκες που έδιναν τον ίδιο αγώνα.
O στενός φίλος της και pr manager Χάρης Σιανίδης, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή Buongiorno και τον δημοσιογράφο, Χρήστο Λυσσέα και αναφέρθηκε στη στενή σχέση που τους συνέδεε, ξεσπώντας σε κλάματα.
«Χίλια συγγνώμη, είμαι πολύ χάλια. Ήταν ένα πολύ δικό μου άτομο. Της χρωστάω πάρα πολλά γιατί με βοήθησε, ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο για εμένα Με έπιασε από το χέρι 19 ετών και ήμασταν πάντα οι δυο μας», είπε ο Χάρης Σιανίδης.
«Τον τελευταίο χρόνο είχα και εγώ κάποια δικά μου θέματα και δεν ήμουν αντάξιος των προσδοκιών της. Υπήρχε πολύ μεγάλη αγάπη. Ήταν για εμένα ένα είδωλο. Η οικογένειά της είναι φανταστική. Δεν την άφησαν ούτε δευτερόλεπτο. Δεν υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Τραϊανό Δέλλα, ήταν μια βιβλική φιγούρα», συμπλήρωσε ο Χάρης Σιανίδης.
Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Χάρης Σιανίδης υπήρξαν κολλητοί φίλοι για περισσότερο από τρεις δεκαετίες.
The post Σιανίδης για Μαστροκώστα: «Δεν ήμουν αντάξιος των προσδοκιών της» appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...