Τελευταία νέα
«Η κατάστασή του είναι σταθερή» – Τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Γιώργο Μυλωνάκη Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Γιώργος Μυλωνάκης είναι γερός οργανισμός θα τα καταφέρει – Εκλογές μετά τη ΔΕΘ δεν θεωρούνται πρόωρες Το Luben ξεφτιλίζει τον Λαζαρίδη (βίντεο) Ανδρουλάκης: Ζητά εκλογές για να «προλάβει» Μητσοτάκη και Τσίπρα Μαρινάκης: Ο Μυλωνάκης είναι δυνατός, θα κερδίσει τις μάχες- Σύντομα κοντά μας Μαρινάκης για Μυλωνάκη: Ο χρόνος πάγωσε λίγο πριν τις 9 το πρωί – Eίναι δυνατός, ήδη βγήκε νικητής στην πρώτη μάχη Διαμαντοπούλου: Την εποχή των μνημονίων άσπρισαν τα μαλλιά μου σε μια νύχτα από το άγχος ΣΥΡΙΖΑ: Οι υποκλοπές και το Κράτος Δικαίου δεν πάνε μαζί Γ.Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα συνεισφέρει στην ανθρωπιστική βοήθεια για το Σουδάν Ευάγγελος Αποστολάκης τέλος για τον Αλέξη Τσίπρα Γ.Μυλωνάκης: Δεύτερη επίσκεψη Μητσοτάκη στον «Ευαγγελισμό» Νέα θύελλα στην υπόθεση Λαζαρίδη: Οταν παραιτήθηκε τη θέση του κατέλαβε η σύζυγός του
Libre.gr

Σκέρτσος: Σε ιδιότυπο Grexit οδηγεί η μη υπαγωγή του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ

Η μη υπαγωγή του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ οδηγεί σε ιδιότυπο Grexit, ανέφερε από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος.

Απαντώντας σε βουλευτές της αντιπολίτευσης που τάσσονται «αναφανδόν με τα αιτήματα των αγροτών, ένα από τα οποία είναι ο ΟΠΕΚΕΠΕ να μην υπαχθεί στην ΑΑΔΕ, πάει να πει ότι έρχεστε και αναιρείτε τη συμφωνία της Ελλάδας με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ναυαγεί το σχέδιο, και δεν αποδίδονται οι ενισχύσεις. Αυτό σημαίνει αγροτικό Grexit, και σταματήστε να κοροϊδεύετε τους αγρότες και την κοινωνία», είπε ο κ. Σκέρτσος.

Όπως εξήγησε, η αναφορά του σε «ιδιότυπο αγροτικό Grexit» σχετίζεται με τη συμφωνία που υπάρχει αυτή τη στιγμή μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, πάνω σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, το οποίο έχει συμφωνηθεί από το 2024, και υλοποιείται, για τον οργανωσιακό μετασχηματισμό του ΟΠΕΚΕΠΕ, που προβλέπει ακριβώς αυτή την αναδιάρθρωση, επί τω δικαιότερο, της κατανομής των αγροτικών ενισχύσεων στους πραγματικούς αγρότες».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...