Τελευταία νέα
Νίκος Καραχάλιος: «Η χώρα χρειάζεται πολιτική ουσίας» – Ο Μητσοτάκης είναι «μπριλ κριμ στα μαλλιά και ατομικό παιχνίδι» Το αντισυμβατικό κυκλαδίτικο νησί που μαγεύει τους Γάλλους ταξιδιώτες «Πράσινο φως» από το Ελεγκτικό Συνέδριο για το «ΑΕΝΑΟΝ» – Στις 2 Σεπτεμβρίου υπογράφεται η σύμβαση Σκέρτσος: “Τεράστια ανευθυνότητα” η στάση της αντιπολίτευσης για την ταχύτερη μείωση του δημόσιου χρέους Ο Ταχιάος απαντά στην καταγγελία ηθοποιού για «παραλίγο τραγωδία» στην πτήση Ηράκλειο – Αθήνα «Το πρόσημο της πολιτικής» είναι το πρώτο από τα τρία βίντεο Σελήνη: Νέος κρατήρας από πρόσκρουση πυραύλου της SpaceX – Το πριν και το μετά μέσα από εικόνες της NASA ΕΛ.Α.Σ.: Η δημιουργία της μέσα από μια τριλογία κινηματογραφικών αφηγήσεων Ακρίτα για τη ματαίωση της «Αρκουδότρυπας»: Κάποτε έκαιγαν βιβλία, τώρα ακυρώνουν προβολές Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ σε Κομισιόν: «Η Ευρώπη να πάρει θέση για τη Μονή Αγ. Αικατερίνης στο Σινά» Θεσσαλονίκη: Πιάστηκε ο λύκος που είχε επιτεθεί σε 4χρονο παιδί ΣΥΡΙΖΑ: H Ελλάδα προτελευταία στην Ε.Ε. στις δαπάνες για την Παιδεία – Οι ανάγκες των σχολείων και των πανεπιστημίων μεγαλώνουν, όμως η χρηματοδότηση παραμένει ανεπαρκής
Filathlos.gr

Σοκ με Πελίστρι στον Παναθηναϊκό – Τι είπε ο ατζέντης του

Θέμα αποχώρησης του Φακούντο Πελίστρι από τον Παναθηναϊκό άνοιξε ο εκπρόσωπος του Ουρουγουανού, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφής μέσα στο καλοκαίρι.
Ο ατζέντης του 24χρονου άσου, Εντγκάρδο Λασάλβια, ξεκαθάρισε πως η πλευρά του ποδοσφαιριστή αναζητά λύση προκειμένου να αλλάξει ομάδα, γεγονός που δημιουργεί νέα δεδομένα γύρω από το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.
Ο Πελίστρι αποκτήθηκε από τους «πράσινους» το καλοκαίρι του 2024 ως μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, ωστόσο, το ενδεχόμενο αποχώρησής του φαίνεται πλέον πιο πιθανό από ποτέ.
Ο Φακούντο Πελίστρι ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Μουντιάλ 2026 χωρίς να καταγράψει ούτε λεπτό συμμετοχής με την Εθνική Ουρουγουάης, γεγονός που προκάλεσε απογοήτευση τόσο στον ίδιο όσο και στο περιβάλλον του.
Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού εξασφάλισε επιπλέον ημέρες άδειας από τους «πράσινους» μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα και αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες ημέρες, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του συλλόγου.
Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Εντγκάρδο Λασάλβια, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τη διαχείριση του Μαρσέλο Μπιέλσα, δηλώνοντας σε ουρουγουανικό μέσο: «Μου φάνηκε έλλειψη σεβασμού αυτό που του έκαναν στην εθνική ομάδα. Δεν άξιζε να πάει στο Μουντιάλ και να μην πατήσει στο γήπεδο.
Ψάχνουμε κάποια δυνατότητα για να αλλάξει ομάδα, αλλά αν αυτό δεν συμβεί, παραμένουμε στην Ελλάδα χωρίς κανένα πρόβλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λασάλβια, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την επόμενη ημέρα του Πελίστρι.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...