Τελευταία νέα
Αντιδικηγορικός λαϊκισμός: Το ανώτατο στάδιο της συνδικαλιστικής υποκρισίας – του Κώστα Παπαδάκη    Αέρας Χόλιγουντ στη Στέγη Ωνάση: Ρομέν Γαβράς, Έμιλι Ραταϊκόφσκι και Βενσάν Κασέλ στην πρεμιέρα της ταινίας «Θυσία» [βίντεο] Πτήση flydubai: Ο Νετανιάχου προσκαλεί τον Ινδό πιλότο στο Ισραήλ – «Είστε ένας πραγματικός ήρωας» Τριαντόπουλος για Καρυστιανού: Χυδαίο ψεύδος ότι χαρακτήρισα «κρέατα προς μεταφορά» σορούς θυμάτων στα Τέμπη Οροπέδιο Λασιθίου: Βίντεο από drone δείχνει την τεράστια καταστροφή από την κακοκαιρία Δούρου: Οι κάτοικοι της Κυψέλης ζητούν να είναι ασφαλείς στα σπίτια τους – Η κυβέρνηση κρύβεται Κακοκαιρία στην Κρήτη: Πλημμύρισαν σπίτια και δρόμοι – Κατολισθήσεις και δεκάδες απεγκλωβισμοί [εικόνες – βίντεο] «Τι δεν μας είπε ο Πιερρακάκης»: Τα 7 καυτά ερωτήματα Αποστολάκη για 120 δόσεις, servicers και πλειστηριασμούς Σακελλαρίδης για Κυψέλη: Ποτάμι Αλληλεγγύης και Ικανότητα Δικαίωσης Σακελλαρίδης για Κυψέλη: «Αδιανόητο να αφήνονται στην τύχη τους οι κάτοικοι ζητώντας τους η κυβέρνηση να αναλάβουν την ατομική τους ευθύνη» Gerd Ludwig στην «Εφ.Συν.»: «Η ραδιενέργεια ήταν παντού και πουθενά ταυτόχρονα» Κυψέλη: «Δεν θα πληρώσουμε το Μετρό με τις ζωές μας»: Μαζική διαμαρτυρία των κατοίκων για τις ζημιές στα κτήρια
Filathlos.gr

Σοκ στον ΠΑΟΚ με τον Μεϊτέ!

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον Σουαλιό Μεϊτέ και τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Γάλλος μέσος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί εδώ και αρκετούς μήνες και πλέον η λύση της χειρουργικής επέμβασης θεωρείται μονόδρομος.
Ο έμπειρος χαφ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο ισχίο από την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ένας τραυματισμός που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στο επίπεδο που ο ίδιος επιθυμούσε.
Παρότι ο Μεϊτέ ακολούθησε κανονικά την αποστολή του ΠΑΟΚ στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία, δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στο Ζάλτμπομελ δούλεψε ατομικά, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και θεραπειών, με την ελπίδα ότι θα αποφύγει το χειρουργείο.
Ωστόσο, όσο περνούσαν οι εβδομάδες, έγινε ξεκάθαρο ότι η συγκεκριμένη προσέγγιση δεν απέδωσε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι ενοχλήσεις παρέμεναν, ο ποδοσφαιριστής δεν μπορούσε να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς και έτσι κρίθηκε ότι η μοναδική λύση για να αντιμετωπιστεί οριστικά το πρόβλημα είναι η χειρουργική επέμβαση.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μεϊτέ αναμένεται το προσεχές διάστημα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, ώστε να αποκατασταθεί η βλάβη στο ισχίο και στη συνέχεια να ξεκινήσει ένα νέο, πιο απαιτητικό στάδιο αποθεραπείας.
Αυτό σημαίνει πως ο Αλέσιο Λίσι θα στερηθεί για σημαντικό χρονικό διάστημα μία ακόμη επιλογή για τη μεσαία γραμμή. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία τουλάχιστον δύο έως τριών μηνών, διάστημα που μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με την πορεία της αποκατάστασης και την ανταπόκριση του οργανισμού του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...