Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Π.Γερουλάνος: «Η σωστή διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης προϋπέθετε άλλη κυβέρνηση»
Filathlos.gr

Σοκ στο Μεξικό: Νεκρός οπαδός που έπεσε από διάζωμα του γηπέδου στο φιλικό με την Πορτογαλία

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται το μεξικανικό ποδόσφαιρο, λίγους μήνες πριν την φιλοξενία του Μουντιάλ, αφού ένας οπαδός έχασε την ζωή του πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης με την Πορτογαλία.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ole» της Αργεντινής ο οπαδός του Μεξικού, σε κατάσταση μέθης πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης των «Αζτέκων» με την Πορτογαλία, προσπάθησε να πηδήξει από ένα διάζωμα με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό.
Άμεσα του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιατρικό προσωπικό του γηπέδου, αλλά δυστυχώς ήταν αργά, αφού όπως διαπιστώθηκε έχασε τη ζωή του, προκαλώντας σοκ στους ανθρώπους της μεξικανικής ομοσπονδίας.
Θυμίζουμε ότι στην αποστολή της Εθνικής Μεξικού, συμμετέχουν ο Ομπερλίν Πινέδα της ΑΕΚ και ο Χόρχε Σάντσες του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...