Τελευταία νέα
ΠΑΣΟΚ κατά Τσίπρα: Εμφανίστηκε σαν να προσγειώθηκε μόλις στη χώρα Copernicus: Ο φετινός Αύγουστος ήταν ο θερμότερος μήνας στην ιστορία Και στο τέλος γίνεται το χατίρι του Ρέμου! Το «χρυσό» περίπτερο της ΔΥΠΑ στη ΔΕΘ: Οι καταγγελίες και η απάντηση που δεν έριξε στάχτη στα μάτια Πιερρακάκης: Επιστρέψαμε στους πολίτες 4 δισ. ευρώ μόνιμα μέτρα μέσα σε δύο χρόνια Άδωνις Γεωργιάδης: «Η πλασμαφαίρεση είναι μία πολύ βαριά διαδικασία, γίνεται μόνο σε νοσοκομεία», λέει με αφορμή τον θάνατο Μαζωνάκη Φοβού τον Σαμαρά και την απώλεια της πρωθυπουργίας Λεωφόρος Συγγρού: Ασυνείδητος οδηγός έτρεχε με 200 χλμ/ώρα και έκανε πίστα τον δρόμο [βίντεο] Ηχηρή απάντηση Τσίπρα σε Καμμένο για τον «χασάπη» της Βοσνίας ΠΑΣΟΚ για δημοσκοπήσεις: Άρχισαν τις τεχνητές αναπνοές προπαγάνδας Παρέμβαση Αρβανίτη για τη λειτουργία του Spotify: «Μουσική για τους πολλούς, πνευματικά δικαιώματα για τους λίγους» Δούκας: Αποκατάσταση στις ρωγμές και τα προβλήματα στην Κυψέλη πριν επανεκκινήσει ο μετροπόντικας
Efsyn.gr

Σούπερ Λιγκ: Ισοπαλία και ρεβάνς

Ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε τελικά την απόφαση και δήλωσε υποψηφιότητα για την προεδρία της Σούπερ Λιγκ στις χθεσινές αρχαιρεσίες και με αυτή του την κίνηση του κατάφερε να δημιουργήσει ένα ντέρμπι για την ηγεσία της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος. Αλαφούζου παρόντος, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που είχε κάνει εδώ και μέρες γνωστή τη διάθεσή του να συνεχίσει να ηγείται της SL1, δεν μπόρεσε να πάρει τις απαραίτητες ψήφους για να επανεκλεγεί.
Η ψηφοφορία έληξε ισόπαλη με 7-7. Υπέρ Μαρινάκη ψήφισαν οι ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Αρης, Βόλος, Καλαμάτα, Ατρόμητος και Αστέρας, ενώ οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Κηφισιά, Ηρακλής, Παναιτωλικός και Λεβαδειακός επέλεξαν να στηρίξουν τον ιδιοκτήτη του «τριφυλλιού». Η ΕΠΟ ψήφισε λευκό και έτσι αποφασίστηκε να γίνουν επαναληπτικές εκλογές στις 14 Ιουλίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αχιλλέας Μπέος, που επίσης είχε δηλώσει ότι θα ήταν υποψήφιος, απέσυρε την υποψηφιότητά του κάνοντας λόγο σε ανάρτησή του ακόμη και για «εξωποδοσφαιρικές παρεμβάσεις με έντονο πολιτικό άρωμα και χρώμα».
Μέχρι τις νέες εκλογές καθήκοντα προέδρου θα εκτελεί η αναπληρώτρια πρόεδρος Κάτια Κοξένογλου. Ολα τα άλλα θέματα της ημερήσιας διάταξης, όπως η δομή του νέου πρωταθλήματος, η αύξηση ομάδων (προτάσεις Ηρακλή και Αρη), οι goal line κάμερες, μετατέθηκαν για τις 14/7 εφόσον έχει προηγηθεί εκλογή προέδρου. Επίσης αποφασίστηκε να γίνει έκτακτη Γ.Σ. στις 15 Ιουλίου 2026 και ώρα 16.00 με θέμα την κατάρτιση της προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League 1 (ανδρών) της επόμενης αγωνιστικής περιόδου (2026-27), ενώ εγκρίθηκε ομόφωνα το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα του νέου πρωταθλήματος που θα αρχίσει το διήμερο 22-23 Αυγούστου. Τέλος, χθες εγκρίθηκε η αύξηση -από 5 σε 6- των μη κοινοτικών ποδοσφαιριστών άνω των 23 ετών που μπορεί να έχει μια ομάδα στο ρόστερ της στο πρωτάθλημα. Στην τελική αποστολή θα διατηρηθεί ο αριθμός των πέντε μη κοινοτικών.
Ανακοίνωσε Ντε Φράι
Μετά τις εκλογές και την ισοπαλία -σαν νίκη- του Αλαφούζου, η ομάδα του, ο Παναθηναϊκός, ανακοίνωσε την πιο ηχηρή φετινή μεταγραφή μέχρι τώρα. Ο Στέφαν ντε Φράι υπέγραψε με τους «πράσινους» για έναν χρόνο, ενώ αν όλες οι πλευρές μείνουν ευχαριστημένες, το συμβόλαιο θα ανανεωθεί ώς το 2028. Ο Ολλανδός στόπερ είναι 34 ετών και έμεινε ελεύθερος από την Ιντερ έπειτα από οκτώ χρόνια εκεί. Νωρίτερα είχε αγωνιστεί σε Φέγενορντ και Λάτσιο. Σε όλη την καριέρα του έχει καταγράψει 568 συμμετοχές, ενώ φόρεσε 79 φορές τη φανέλα της Εθνικής Ολλανδίας, από το 2012 ώς το 2024.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...