Τελευταία νέα
Πριονοκορδέλα Κασσελάκη για “Ευαγγελισμό”: Κυβέρνηση για VIP – Η ανθρώπινη ζωή μετριέται με τα αστέρια των ξενοδοχείων Πετσόκομμα! Γιατρός Παπανικολάου σε Γεωργιάδη για “Ευαγγελισμό” : «Λέει ψέματα, να τον μαζέψει ο Μητσοτάκης» «Ναι, το κράτος αλλάζει»: Τα δύο προεκλογικά σποτ της ΝΔ Συνέντευξη Μητσοτάκη στην ΕΡΤ Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποχαιρετά τον σύντροφο Σπύρο Χαϊκάλη Ευρωεκλογές: Που θα γίνουν οι ανοιχτές συγκεντρώσεις των πολιτικών αρχηγών Δήλωση στήριξης του Κώστα Παπαδάκη στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ Δημοσκόπηση Alco: Οι πιο δημοφιλείς υπουργοί, οι αναποφάσιστοι και η απόφαση για το Μάτι ΑΝΤΑΡΣΥΑ: για τις ευρωεκλογές της 9/6/2024 Δημοσκόπηση ALCO: Έβγαλε την «χρυσή πεντάδα» της κυβέρνησης Οργισμένη ανάρτηση Πολάκη: Δεν έχει πάτο ο βούρκος που ρίχνετε τη χώρα – Μας λέτε κατάμουτρα ότι προηγούνται VIP Ο Μητσοτάκης με περικεφαλαία – Το χρονικό της «κωλοτούμπας του αιώνα» (βίντεο)
Newsit.gr

«Σπάσαμε μπότηδες, θα σπάσουμε και αυγά»: Το μήνυμα Κασσελάκη από την Κέρκυρα

Στο πατροπαράδοτο έθιμο του σπασίματος των μπότηδων κατά την Πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα συμμετείχε ο Στέφανος Κασσελάκης, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου (4.5.24).
Ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ ανέβηκαν σε μπαλκόνι σπιτιού στην πλατεία Σπιανάδα στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας και πέταξαν στάμνα.
«Έχει έρθει η ώρα για την πρώτη Ανάσταση εδώ στην Κέρκυρα, πάμε να σπάσουμε τους Μπότηδες! Και μετά πρώτα ο Θεός θα σπάσουμε και αυγά!», αναφέρει σε βίντεο που ανέβασε στα social media ο Στέφανος Κασσελάκης.
«Θα χαλάσουμε τη σούπα σε όλο το σύστημα το οποίο βάζει σκοτάδι αντί για φως στη χώρα μας», επισημαίνει στο μήνυμά του.

Χρόνια πολλά! pic.twitter.com/9beG5CuNCZ
— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) May 4, 2024

 
To άρθρο «Σπάσαμε μπότηδες, θα σπάσουμε και αυγά»: Το μήνυμα Κασσελάκη από την Κέρκυρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...