Τελευταία νέα
Παπουτσάνης: Οι ανθεκτικές επιδόσεις του α’ τριμήνου Κόλπος και ουροποιητικό: 7 επιλογές για φυσική θωράκιση Στα Κανάρια Νησιά θα καταπλεύσει το κρουαζιερόπλοιο με τον χανταϊό Ένοχος ο Παύλος Πολάκης για συκοφαντική δυσφήμιση του Σταμάτη Πουλή – Το Εφετείο του επέβαλε 5 μήνες φυλάκιση με αναστολή Μ.Χαρακόπουλος: Η ΝΔ βγαίνει πιο δυνατή από τον εσωκομματικό διάλογο Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων – Επιβεβαιώθηκε η ισχυρή στρατηγική σχέση των δύο χωρών Εγκρίθηκε η αναβάθμιση 4 φρεγατών ΜΕΚΟ Ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο των ΗΑΕ- Τι συζήτησαν, υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας Βουτσινάς: Εκτός πραγματικότητας η πρόταση Ανδρουλάκη για 32ωρο Μητσοτάκης στα ΗΑΕ: Μήνυμα σταθερότητας και στρατηγικής συνεργασίας Κωνσταντοπούλου: Ζήτησε σύλληψη δημοσιογράφου σε γεύμα για τον Βαρθολομαίο Στο Άμπου Ντάμπι ο Κυριάκος Μητσοτάκης για συνάντηση με τον πρόεδρο των ΗΑΕ
Filathlos.gr

Σπουδαίο διπλό για την Κηφισιά

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πήρε η Κηφισιά στο Αγρίνιο, επικρατώντας 1-0 του Παναιτωλικού για την 6η αγωνιστική των playouts της Super League, αποτέλεσμα που τη φέρνει πιο κοντά στην παραμονή.
Η ομάδα του Σεμπάστιαν Λέτο εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και έφυγε με ένα πολύτιμο τρίποντο.
Η πρώτη φάση της αναμέτρησης ήρθε από τους φιλοξενούμενους. Στο 9ο λεπτό, ο Αντόνισε μπήκε απειλητικά στην περιοχή και δοκίμασε το σουτ, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στον Λαρουσί, ο οποίος εκτέλεσε άμεσα, όμως ο Κουτσερένκο μπλόκαρε σταθερά.
Στο 12’ σημειώθηκε μια περίεργη φάση, όταν ο Άλεξιτς έκανε το γύρισμα, ο Ραμίρες δεν υπολόγισε σωστά την μπάλα και εκείνη πέρασε κάτω από τα πόδια του.
Ο Μπάντζι έκανε την προβολή για γκολ, όμως μετά από παρέμβαση αμυντικού της Κηφισιάς η μπάλα κατέληξε άουτ.
Η Κηφισιά απείλησε ξανά στο 16’, με το σουτ του Πόμπο εκτός περιοχής να περνά άουτ.
Στο 18’ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Πέτκοφ, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, καθώς ο Βούλγαρος στόπερ ήταν εκτεθειμένος.
Στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους δεν σημειώθηκαν μεγάλες φάσεις, με τις δύο ομάδες να είναι προσεκτικές αμυντικά.
Στο 58’ ήρθε η φάση του αγώνα. Η Κηφισιά έφυγε στην αντεπίθεση, ο Αντόνισε έκανε τακουνάκι στον Λαρουσί, το σουτ του οποίου κόντραρε, ενώ στη συνέχεια ο Μπένι έπεσε στην περιοχή έπειτα από μονομαχία με τον Σιέλη.
Ο Παπαπέτρου αρχικά έδωσε κόρνερ, όμως μετά από on-field review του VAR Κουκουλά, καταλόγισε πέναλτι, θεωρώντας ότι ο Σιέλης βρήκε τον αντίπαλό του ψηλά με υψωμένο πόδι.
Στο 64’, ο Πόμπο εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, παρά την σωστή αντίδραση του Κουτσερένκο, γράφοντας το 0-1 για την Κηφισιά.
Στο 90’ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το δεύτερο γκολ, όταν ο Ταβάρες έκανε ωραία ενέργεια και σουτ που απέκρουσε δύσκολα ο Κουτσερνένκο, ενώ λίγο αργότερα ο Θεοδωρίδης αστόχησε από πλεονεκτική θέση.
Παναιτωλικός (Αναστασίου): Κουτσερένκο, Μαυρίας (90+1’ Μίχαλακ), Γκράναθ, Σιέλης, Μανρίκε, Μπουχαλάκης (71’ Λομπάτο), Εστεμπάν, Ματσάν, Ρόσα (85’ Γκαρσία), Άλεξιτς (72’ Σμυρλής), Μπάντζι (46’ Αγκίρε)
Κηφισιά (Λέτο): Ραμίρες, Πετκόφ, Πόμπο (90+1’ Μποτία), Αντόνισε, Μπένι (84’ Ταβάρες), Σόουζα (74’ Αμανί), Έμπο, Κονατέ, Ποκόρνι, Χριστόπουλος (84’ Θεοδωρίδης), Λαρουσί

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...