Τελευταία νέα
28η Οκτωβρίου: Με την μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη κορυφώνονται οι εορταστικές εκδηλώσεις Η κυβέρνηση “τροχονόμος” της ενεργειακής ακρίβειας Σφοδρή επίθεση ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση: Η ομολογία αποτυχίας στην υπόθεση Μπεκίρη και τα τέσσερα μέτωπα Κακοκαιρία: 28η Οκτωβρίου με βροχές, καταιγίδες και 112 – Ποιες περιοχές είναι σε Red Code Μεγάλο γεγονός η ηττα Νετανιάχου (και Τραμπ)-Προβάδισμα Γκ.Άϊζενκοτ και συμμάχων του χωρίς κοινοβουλευτική πλειοψηφία-Θρίαμβος Αραβικών κομμάτων Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 28 Οκτωβρίου Στον αέρα οι ρόλοι επαγγελματιών ψυχικής υγείας και η εκπαίδευσή τους Pizza Fun: Πέντε προτάσεις της ΕΛ.Α.Σ. για την προστασία των εργαζόμενων Euroleague: Ο Παναθηναϊκός δεινοπάθησε αλλά υπέταξε την ουραγό Αρμάνι και εδραιώνεται στην κορυφή Πέθανε ο Δημοσθένης Δημοσθενόπουλος – Το «αντίο» του ΠΑΣΟΚ Γεραπετρίτης στο Σ.Α. του ΟΗΕ: «Αδύνατη η βιώσιμη ειρήνη όταν οι γυναίκες απουσιάζουν…» Μίλτος Χατζηγιαννάκης: Η ΕΛ.Α.Σ. σε επτά μέρες, έκανε τριάντα εννέα συναντήσεις, έντεκα περιφέρειες.
Filathlos.gr

Σπόντα από τη σύντροφο του Λεσόρ: «Να δώσω τα γυαλιά μου στους διαιτητές!» (ΦΩΤΟ)

Αιχμηρό μήνυμα για τη διαιτησία της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Χάποελ Τελ Αβίβ έστειλε η Τρέισι, σύντροφος του Ματίας Λεσόρ, μέσω ανάρτησής της στα social media.
Συγκεκριμένα, η Τρέισι δημοσίευσε μια κοντινή φωτογραφία της φορώντας γυαλιά μυωπίας, συνοδεύοντάς τη με την ατάκα: «Ίσως να δώσω τα γυαλιά μου στους διαιτητές», αφήνοντας σαφείς αιχμές για τις αποφάσεις των ρέφερι κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...