Τελευταία νέα
Καραμανλής: Ας μου φέρουν ένα χαρτί που να προειδοποιεί για μεγάλο δυστύχημα ΣΥΡΙΖΑ-Ευρωψηφοδέλτιο: Οι πρώτοι υποψήφιοι για τις προκριματικές εκλογές Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ που θα δώσουν τη μάχη για τις ευρωεκλογές Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που θα δώσουν τη μάχη για τις ευρωεκλογές – Όλη η λίστα Καραμανλής για Τέμπη: «Έχω πολιτική ευθύνη και γι’ αυτό και παραιτήθηκα αμέσως – Είμαι στη διάθεση των Αρχών για εξηγήσεις» Γενέθλια και ορκωμοσία σήμερα για τον Στέφανο Κασσελάκη ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη για Μπρατάκο – Παπασταύρου: Και αυτή η κρίση αγγίζει ευθέως το Μέγαρο Μαξίμου Μετά την πρόταση δυσπιστίας το Μαξίμου ψάχνει τους αντικαταστάτες Μπρατάκου και Παπασταύρου: Επικρατέστεροι Μυλωνάκης και Παπαθάνασης Σ. Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή Μητσοτάκης: Δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο – Καμία συγκάλυψη στα Τέμπη, ανιστόρητος ο Κασσελάκης Κασσελάκης: «Κύριε Μητσοτάκη, διοικείτε μία οργάνωση υπό διάλυση – Σας επαναφέρω την πρότασή μου για αξιοπρεπή αποχώρηση» Αμόκ Μητσοτάκη με τυφλές επιθέσεις κατά πολιτικών αρχηγών, κομμάτων, Συγκροτημάτων Τύπου και επιχειρηματιών! Διολίσθηση σε άκρατη συνωμοσιολογία και ούτε μια κουβέντα συνριβής για τους 57 νεκρούς στα Τέμπη

Στέλιος Πέτσας: «Νέα έκτακτη χρηματοδότηση 10 εκατ. ευρώ σε πληγέντες Δήμους και Περιφέρειες »

Αύγουστος 20,2021

Στο πλαίσιο της υλοποίησης των κυβερνητικών μέτρων στήριξης των πληγέντων και της αποκατάστασης των ζημιών από τις πυρκαγιές, ενισχύεται και η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, επιχορηγούνται με συνολικό ποσό ύψους 10.150.000 ευρώ, Δήμοι και Περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων εβδομάδων, εκ των οποίων 4 εκατ. ευρώ περίπου αφορούν την Εύβοια. Αυτή είναι η πρώτη φάση άμεσης στήριξης και με βάση τα αναλυτικά τεχνικά δελτία που υποβάλλονται στο Υπουργείο Εσωτερικών, θα ακολουθήσει όποια νέα στήριξη χρειαστεί.

Ο κ. Πέτσας, δήλωσε: «Μαζί με τους πολίτες, τους αγρότες και τις επιχειρήσεις μας, η Κυβέρνηση στηρίζει και τους Δήμους και τις Περιφέρειες που επλήγησαν από τις φωτιές. Το είπαμε και το κάναμε, ώστε όλοι μαζί, ενωμένοι, να βοηθήσουμε να ξαναγεννηθεί η ελπίδα εκεί που υπήρξε απόγνωση».

Διαβάστε επίσης...