Τελευταία νέα
Περίπου 100 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 48ωρο – Πολύ υψηλός κίνδυνος και τη Δευτέρα Εθνική Μπάσκετ: Δεν στάθηκε στό ύψος των περιστάσεων – Ήττα με 71-56 από την Πορτογαλία ΕΛ.Α.Σ: Η πυρκαγιά στο Ωραιόκαστρο αναδεικνύει την ανάγκη για σύγχρονη Πολιτική Προστασία με σχεδιασμό βάσει κινδύνου Κόντρα Γεωργιάδη – Ρόκκου για το κράνος: «Σε εμένα αυτά, να ξέρετε κύριε υπουργέ, δεν περνάνε» Αύριο στη Θεσσαλονίκη ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης Κώστας Κατσαφάδος KKE σχετικά με τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Αποκαλύψεις για την «κοστολογημένη» πολιτική κυβέρνησης και αντιπολίτευσης Ρώσοι φαρσέρ για Ντόκο: «Στείλαμε απλά ένα mail, δεν είμαστε πράκτορες» ΚΚΕ: Να καταργηθεί η ΚΥΑ για το άσυλο και το Μητρώο Δικηγόρων Νομικής Καθοδήγησης Live η εισήγηση Κωνσταντοπούλου στο 1ο Φεστιβάλ Πλεύσης Ελευθερίας Παγκράτι: Νεκρός άνδρας σε προχωρημένη σήψη σε διαμέρισμα – Προσήχθη ο αδερφός του Μετά τη συνέντευξη ο Αδωνις παίζει και… τένις με τον Κασσελάκη Η τριπλέτα της ανασφάλειας του Μητσοτάκη
Libre.gr

Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Μυλωνάκη

Σταθερή αλλά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιώργου Μυλωνάκη, ο οποίος, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού για τέταρτο εικοσιτετράωρο, μετά τη ρήξη εγκεφαλικού ανευρύσματος που υπέστη την περασμένη Τετάρτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μυλωνάκης λιποθύμησε κατά τη διάρκεια σύσκεψης με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου και αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου υπεβλήθη σε εμβολισμό του ανευρύσματος.

Στον Ευαγγελισμό και σήμερα ο Μητσοτάκης- Έμεινε 4 ώρες

Σύμφωνα με το πιο πρόσφατο ιατρικό ανακοινωθέν, το οποίο εξεδόθη την Παρασκευή, ο κ. Μυλωνάκης νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε σταθερή κατάσταση, ενώ επίσης πρέπει να πούμε ότι οι γιατροί λένε ότι πρέπει να περάσουν κι άλλα 24ωρα, προκειμένου να κάνουν πιο σωστή επανεκτίμηση της κατάστασης της υγείας του.

Όλες αυτές τις μέρες τόσο ο πρωθυπουργός, μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου και αρκετά μέλη της Νέας Δημοκρατίας περνούν από τον Ευαγγελισμό προκειμένου να ενημερωθούν για την υγεία του κυρίου Μυλωνάκη.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...