Τελευταία νέα
Ουκρανικό: Τι σηματοδοτεί η επικίνδυνη κλιμάκωση μεταξύ Μόσχας και Λονδίνου – Drones, απειλές και διπλωματική κόντρα Κύπελλο: Εύκολη πρόκριση του Ατρόμητου στη League Phase [βίντεο] Οι δυο μαύρες τρύπες της μείωσης του ελληνικού χρέους και οι κούφιοι πανηγυρισμοί Μητσοτάκη- Πιερρακάκη Μαντόνα: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τα γενέθλιά της στην Ελλάδα – «Φάε, προσευχήσου, αγάπα, χόρεψε» [εικόνες] Στη Χαλκιδική ο Κώστας Κατσαφάδος για μέτρα για τους πυρόπληκτους «Από τα βάθη της καρδιάς μου στην κορυφή του κόσμου»: Έκθεση φωτογραφίας από την FemArtAct Εργολάβοι, η «λύση» για κάθε πρόβλημα: Ολοένα και περισσότερες λειτουργίες του ΕΣΥ σε ιδιώτες Γάζα: Νέο φονικό ισραηλινό πλήγμα στο λιμάνι – Τουλάχιστον έξι νεκροί Τραγωδία στη Σίφνο: Τα απανθρακωμένα συντρίμμια του ελικοπτέρου – Νέα πλάνα Η νέα ελληνική κανονικότητα: Νέοι με πτυχία εξακολουθούν να κοιμούνται στο παιδικό τους δωμάτιο Ξεκίνησε η ιστορική δίκη της Meta – «Θα δείξουμε πώς Facebook και Instagram παγιδεύουν τα παιδιά» Ασφυκτικά γεμάτες οι φυλακές στη Σουηδία: Άρχισε «εξαγωγή» κρατουμένων στην Εσθονία
Efsyn.gr

Στα άκρα Γουόκαπ και Ολυμπιακός: Ζητά να μείνει ελεύθερος με καταγγελία ο παίκτης – Τι απαντά η ΚΑΕ

Σημαντική κλιμάκωση στις σχέσεις του Ολυμπιακού με έναν από τους πιο βασικούς του παίκτες τα τελευταία χρόνια, καθώς, όπως ενημέρωσαν οι Πειραιώτες, ο Τόμας Γουόκαπ προχώρησε σε μονομερή έγγραφη καταγγελία του συμβολαίου του ζητώντας να αποδεσμευτεί.
Η απάντηση από τους πρωταθλητές Ευρώπης ήταν ότι τον περιμένουν την Πέμπτη στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, καθώς ο Γουόκαπ έχει συμβόλαιο και ενημερώνουν ότι σε διαφορετική περίπτωση θα πάνε στα δικαστήρια.
Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον Ολυμπιακό: «ο καλαθοσφαιριστής Thomas Walkup κοινοποίησε, σήμερα, στην Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός μονομερή έγγραφη καταγγελία του συμβολαίου του, ζητώντας, αναίτια, την άμεση αποδέσμευσή του. Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός δηλώνει κατηγορηματικά ότι το συμβόλαιο του αθλητή είναι σε ισχύ έως το καλοκαίρι του 2027. Κατά συνέπεια, τον αναμένουμε την Πέμπτη 20/8 στην Ελλάδα για τις προγραμματισμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Σε αντίθετη περίπτωση, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός επιφυλάσσεται να χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο για να διαφυλάξει τα δικαιώματά της».
Ο Τόμας Γουόκαπ έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, όμως, εδώ και καιρό η Ντουμπάι τον… πολιορκεί προσφέροντάς του ηγεμονικό συμβόλαιο με προσφορά για 3 εκατομμύρια το χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...