Τελευταία νέα
Αυτιάς σε Κομισιόν: Διακόψτε άμεσα κάθε ευρωπαϊκή χρηματοδότηση προς την Τουρκία «Πύρινα» μέτωπα πιέζουν για εκλογές – Οι άλυτοι κόμποι του Μαξίμου Κυβερνητική αθλιότητα: Εξαπάτησε επιστήμονες που ήθελαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα Τσίπρας για Κτηματολόγιο και εργολαβίες Με το δεξί στις νέες ομάδες τους Τζόλης και Καρέτζας – Όλα τα βλέμματα πάνω τους Ιταλία: Ο «ιερός πόλεμος» των καλογριών – Αγωνίζονται να κρατήσουν παραλία που διαχειρίζονται εδώ και 80 χρόνια Στην Ευρωβουλή και ενώπιον της Κομισιόν τα τουρκικά “θαλάσσια πάρκα” ΠΑΣΟΚ για ιδιωτικά πανεπιστήμια: «Πρωτοφανές πολιτικό φιάσκο – Τι θα συμβεί με τις νέες αδειοδοτήσεις;» ΠΑΣΟΚ για θαλάσσια πάρκα: Άμεσες κυρώσεις στην Τουρκία απο την ΕΕ ΠΑΣΟΚ: Η Σαλαμίνα θρηνεί – Η κυβέρνηση οφείλει απαντήσεις, όχι αυτοθαυμασμό Politico: Πώς η Ελλάδα σαμποτάρει μόνη της το brain regain – Φιάσκο με το πρόγραμμα επαναπατρισμού επιστημόνων Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί πιάτα, δοχεία και κουτάλες – Προσοχή: Πωλούνται ως προϊόντα «μπαμπού»
Filathlos.gr

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Λιβάι Γκαρσία

Έφτασε στην Αθήνα προκειμένου να ενσωματωθεί στον Παναθηναϊκό ο Λιβάι Γκαρσία.
Οι πράσινοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του 28χρονου (1.81μ.), σε ένα deal που θέλει το τριφύλλι να δανείζεται για έναν χρόνο τον διεθνή με το Τρινιντάντ και Τομπάγκο για έναν χρόνο, ενώ έχει προβλεφθεί και οψιόν αγοράς στα 12.000.000 που υπό όρους γίνεται υποχρεωτική.
Θυμίζουμε ότι ο Γκαρσία πέρασε ιατρικά στην Ρωσία για να κερδηθεί χρόνος και να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού για τα παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ 1948 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.
Ο Λιβάι Γκαρσία στα πέντε χρόνια που φόρεσε την φανέλα της ΑΕΚ (2020-25) σημείωσε 56 γκολ και έδωσε 27 ασίστ σε 160 αγώνες, ενώ στέφθηκε και νταμπλούχος την σεζόν 2022-23.
Την φετινή αγωνιστική περίοδο, η Σπαρτάκ Μόσχας έχει δώσει τρία επίσημα παιχνίδια και σε κανένα από αυτά δεν έχει λάβει μέρος, καθώς βρέθηκε στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...