Τελευταία νέα
Κ. Γαβρόγλου: «500 ευρώ τον μήνα σε κάθε φοιτητή που σπουδάζει εκτός τόπου κατοικίας – Η κυβέρνηση δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα που δημιούργησε» Χρυσοχοΐδης: Η απάτη σε βάρος ηλικιωμένων θα γίνει ιδιώνυμο   Θεσσαλονίκη: Πούλησε κάλπικα χρυσαφικά για 2.200 ευρώ και επέστρεψε με ένα ακόμη ψεύτικο κόσμημα Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο συγγραφέας και πολιτικός Τζέφρι Άρτσερ Ο Αλέξης Τσίπρας στην έκθεση του Γιάννη Ψυχοπαίδη: «Μια ωραία και ευγενική χειρονομία» Νέα μελέτη: Η βανιλίνη στο επίκεντρο έρευνας για την επούλωση χρόνιων πληγών Δ. Τσιόδρας στο ΕΚ: Ώρα για τολμηρές κοινές λύσεις στην ενεργειακή κρίση – Δεκτή η πρόταση της Ελλάδας Εργατικό ατύχημα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης: 54χρονος καταπλακώθηκε από κοντέινερ σε αποθήκη Δρυμιώτης για εκλογές: «Ο Ανδρουλάκης θα περάσει τον Τσίπρα – Θα ζητήσω συγγνώμη αν πάρει πάνω από 12%» Ο Φίλιππος Καμπούρης του ΛΑΟΣ και η σύζυγός του επικεφαλής κυκλώματος απάτης με ασφαλιστικές εισφορές ΜέΡΑ25: Πνίγηκε η «Ανάπτυξη» στην Κρήτη – Αποζημιώσεις τώρα! Χρυσοχοΐδης: 100 καταγγελίες την ημέρα για ενδοοικογενειακή βία στην Αττική – Έρχεται βραχιολάκι για τους δράστες
Newsauto.gr

Στην Ελλάδα το Zontes D368 με 39 άλογα και Cruise Control

Η Zontes ανεβάζει επίπεδο και στα sport scooter της φέρνοντας στην Ελλάδα το D368 με σούπερ εξοπλισμό και τεχνολογία αιχμής.

Η Zontes μεγαλώνει την γκάμα της και δυναμώνει ακόμη περισσότερο την παρουσία της στην κατηγορία των sport scooter, με το νέο D368 να κάνει πλέον την εμφάνισή του και στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για ένα sport GT scooter που συνδυάζει ισχυρό κινητήρα, πλούσιο ηλεκτρονικό εξοπλισμό και χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος 368 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει 39 ίππους και 40 Nm ροπής. Η Zontes έχει αναβαθμίσει παράλληλα τη μετάδοση, με στόχο πιο γραμμική λειτουργία και καλύτερη απόκριση στην επιτάχυνση.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η προσθήκη ηλεκτρονικού γκαζιού Bosch (Ride-by-Wire), το οποίο επιτρέπει την ενσωμάτωση Cruise Control, traction control και δύο προγράμματα οδήγησης. Ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ Touring για πιο ήπια λειτουργία και Sport για πιο άμεση απόκριση.

Η θερμική διαχείριση έχει επίσης ενισχυθεί, καθώς το σύστημα υδρόψυξης συνεργάζεται με ψυγείο λαδιού, ενώ η νέα εξάτμιση είναι πιο compact και ελαφρύτερη.

Στο κομμάτι της οδηγικής συμπεριφοράς το D368 εξοπλίζεται με ατσάλινο πλαίσιο το οποίο συνεργάζεται με αντεστραμμένο πιρούνι 41 χιλ. εμπρός με ρυθμίσεις απόσβεσης συμπίεσης και επαναφοράς. Στο πίσω μέρος εχουμε δυο αμορτισέρ με ρύθμιση προφόρτισης, ενώ τα φρένα είναι της J.Juan με ABS. Το βάρος είναι στα 175 κιλά με ρεζερβουάρ 12 λίτρων.

Ο εξοπλισμός είναι υπερπλήρης με έγχρωμη TFT οθόνη 6,75 ιντσών, η οποία προσφέρει συνδεσιμότητα με smartphone, Keyless που συνεργάζεται με την εφαρμογή Zontes Smart, TPMS, full LED, δύο θύρες USB Type-A και Type-C, καθώς και parking brake.

Η τιμή του νέου Zontes D368 στην Ελλάδα διαμορφώνεται στα 4.645 ευρώ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Τρικύλινδρη adventure παρουσίασε η ZXMoto

Δέκα χρόνια γοητείας με την Yamaha XSR 700

Η Ξάνθη έχει τα δικά της μοτοσικλετιστικά «πάσα»

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...

ASTON MARTIN Dreadnought: Ψηφιακό «θωρηκτό» (video)

.tdi_2,.tdi_2 .tdc-columns{min-height:0}.tdi_2,.tdi_2 .tdc-columns{display:block}.tdi_2 .tdc-columns{width:100%}.tdi_2:before,.tdi_2:after{display:table} .tdi_4{vertical-align:baseline}.tdi_4>.wpb_wrapper,.tdi_4>.wpb_wrapper>.tdc-elements{display:block}.tdi_4>.wpb_wrapper>.tdc-elements{width:100%}.tdi_4>.wpb_wrapper>.vc_row_inner{width:auto}.tdi_4>.wpb_wrapper{width:auto;height:auto} Η ASTON MARTIN παρουσιάζει το […]