Τελευταία νέα
ΣΥΡΙΖΑ: Άριστος στην προπαγάνδα ο Άδωνις Γεωργιάδης Κουτσούμπας: ”Ηταν αλύγιστοι οι κομμουνιστές”-Εκδήλωση τιμής στους εξόριστους της Ακροναυπλίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: ”Η παραίτηση Λαζαρίδη είναι αποτέλεσμα της κοινωνικής κατακραυγής” Σακελλαρίδης: ”Έπρεπε να παρέμβει η κ. Μπακογιάννη για να κατανοήσουν στην κυβέρνηση ότι δεν μπορεί να παραμένει στην υπουργική θέση ο Μ. Λαζαρίδης” Μακάριος Λαζαρίδης: Το retweet που «στέλνει» τη Ντόρα Μπακογιάννη για σοκολατάκια μετά την παραίτησή του Παρασκήνιο: Πώς φθάσαμε στην παραίτηση Λαζαρίδη-Το βαρύ κλίμα, η παρέμβαση Μπακογιάννη και το καθοριστικό τηλεφώνημα ΣΥΡΙΖΑ: Ζητεί παραίτηση Γεωργιάδη Σάρκα και οστά παίρνει το κόμμα Τσίπρα τέλος Μαϊου – Το πρώτο άτυπο όργανο Αντιπολίτευση: Υποκριτική η παραίτηση Λαζαρίδη – Να παραιτηθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη Βελόπουλος: ”Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί την υπόθεση Λαζαρίδη για αλλαγή ατζέντας και αποπροσανατολισμό από τα μεγάλα προβλήματα” Γεωργιάδης-Υπόθεση Μυρτούς: «ΕΔΕ για την συκοφάντηση του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς» Το κυβερνητικό μπούλινγκ στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία με πολιορκητικό κριό τον Αδωνι Γεωργιάδη
Libre.gr

Στην Ινδία ο Δένδιας

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, μεταβαίνει αύριο Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2026 στην Ινδία, όπου θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη, κατόπιν πρόσκλησης του Ινδού ομολόγου Rajnath Singh.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Νέο Δελχί, ο Έλληνας Υπουργός θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ινδίας, Dr. Subrahmanyam Jaishankar (Παρασκευή 8/2/2026, 17.30 τοπική ώρα). 

Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026, ο κ. Δένδιας, ανταποκρινόμενος  σε πρόσκληση του Ινδού Υπουργού Εξωτερικών, θα συμμετάσχει σε συζήτηση στο India – EU Forum (10.30 π.μ. τοπική ώρα) για τις διεθνείς εξελίξεις και τα ζητήματα ασφάλειας.

Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026, ο Έλληνας Υπουργός θα μεταβεί (10.30 π.μ. τοπική ώρα), στο Μπανγκαλόρ, το οποίο αποτελεί το γεωγραφικό κέντρο ινδικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της καινοτομίας και ανάπτυξης σύγχρονης τεχνολογίας. Κατά την επίσκεψη θα εξεταστούν οι δυνατότητες συνεργασίας του ελληνικού οικοσυστήματος αμυντικής βιομηχανίας  με το αντίστοιχο οικοσύστημα της Ινδίας.

Τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου ο κ. Δένδιας θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση στο Νέο Δελχί  με τον Υπουργό Άμυνας της Ινδίας Rajnath Singh (17.30 τοπική ώρα). Θα ακολουθήσουν οι συνομιλίες μεταξύ των δύο Αντιπροσωπειών.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...