Τελευταία νέα
2+1 κόμματα διαμορφώνουν νέο πολιτικό τοπίο-Η πρώτη κυβερνητική αντίδραση-Ποιο χώρο διεμβολίζουν περισσότερο Τσίπρας, Καρυστιανού ΚΥΣΕΑ: Στο επίκεντρο οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο, η αναβάθμιση φρεγατών MEKO και η προμήθεια Bergamini Akylas: Ακύρωσε την εμφάνισή του στην ΕΡΤ μετά την επιστροφή από τη Eurovision – Τι συνέβη ΠΑΣΟΚ: «Σιγή ασυρμάτου από Μαξίμου και Σπανάκη για την υπόθεση ακινήτου που ενοικιάζει στα ΕΛΤΑ» Η ομολογία του Παναγόπουλου στέλνει στη… Δικαιοσύνη την εκτίμηση πρόθεσης ψήφου ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση δεσμευόταν για την κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου και τον εφαρμόζει πιστά Νησίδες: Ο Γιώργος Λιάνης για τον Αλέκο Παναγούλη – «Δεν μπόρεσαν να μου στερήσουν τίποτα» Xάρης Δούκας: Μου λένε να μαζέψω τα πατίνια αλλά δεν μου επιτρέπεται, δεν πολέμησα το έργο στη Βασιλίσσης Όλγας Παπασταύρου: Οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν την ενεργειακή στρατηγική του Μητσοτάκη(vid) Eurovision: Η Βουλγαρία σε ρυθμούς… «Bangaranga» μετά τον θρίαμβο της Ντάρα Δήμας: Tέλος Ιουλίου η επέκταση Καλαμαριάς του μετρό – Την άνοιξη του 2027 το Flyover “Εμφύλιος” στον ΣΥΡΙΖΑ: Δύσκολη η διαγραφή Πολάκη από την Επιτροπή Δεοντολογίας – Παρέμβαση Παπαδημούλη – Δεν πρόκειται να ασχοληθεί ο Τσίπρας με τον αλληλοσπαρασσόμενο χώρο
Thefaq.gr

Στην τελική ευθεία το κόμμα Καρυστιανού – Συγκεντρώνονται υπογραφές, αλλά καθυστερεί η κατάθεση στον Άρειο Πάγο

Περίπου 80 πολίτες και υποστηρικτές πέρασαν χθες από το δικηγορικό γραφείο της Μαρίας Γρατσία στο Κολωνάκι, στο πλαίσιο της διαδικασίας συγκέντρωσης των απαραίτητων υπογραφών για την ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα που προωθεί η Μαρία Καρυστιανού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μαζί με το επιτελείο της υπέγραψαν την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος, ενώ η λέξη «Ελπίδα» φέρεται να εξετάζεται ως πιθανή ονομασία του νέου πολιτικού σχηματισμού.

 
«Σήμερα μαζεύουμε τις υπογραφές, είναι επίσημο πλέον το ξεκίνημα, αύριο θα το καταθέσουμε στον Άρειο Πάγο. Γράφουμε όλοι μαζί την καλή και τη σωστή ιστορία» δήλωσε η Μαρία Καρυστιανού.
Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάθεση της ιδρυτικής διακήρυξης στον Άρειο Πάγο αναβάλλεται, προκειμένου να συγκεντρωθεί μεγαλύτερος αριθμός υπογραφών.
Πέραν της Μαρίας Γρατσία που φιλοξένησε την διαδικασία, στο γραφείο βρέθηκαν ο επιχειρηματίας Στράτος Σιουρδάκης, που προεδρεύει της Ελληνικής Κοινότητας Αγίας Πετρούπολης, και ο δημοσιογράφος Θανάσης Αυγερινός.
Τα επίσημα «αποκαλυπτήρια» του κόμματός της θα γίνουν στο Θέατρο Ολύμπιον στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη την προσεχή Πέμπτη. Πληροφορίες αναφέρουν πως το όνομα του σχήματος θα περιέχει τη λέξη «Ελπίδα».
πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...