Τελευταία νέα
ΝΑΖΑ , 5-10-100: Η απόδειξη της γενοκτονίας στη Γάζα. Η απάντηση Ανδρουλάκη στην «Εφ.Συν.»: Ωραία τα συνθήματα, ωραία τα τραγούδια, αλλά υπάρχει μια πραγματικότητα Κωνσταντίνος Τασούλας από Βιάννου και Ιεράπετρα: «Να μην ξεχνάμε εκείνα τα εγκλήματα, για να μην επαναληφθούν» Newsroom: Μα ποια, τέλος πάντων, είναι αυτή η Μαίρη Πολύβουα; Η ΕΛΑΣ επιμένει για το επίδομα ανεργίας: Έχουν περάσει τρεις ημέρες και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παραμένει στη θέση του [βίντεο] Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 22ρονος σε τροχαίο και μοτοσικλέτα Η ατάκα Ανδρουλάκη για το… ντου των Τούρκων: «Το Μητσοτάκης ή Ερντογάν είναι αποκάλυψη της φαιδρότητας» Live η συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ CNN για Ερυθρά Θάλασσα: Επικό φιάσκο για ΗΠΑ και Σαουδική Αραβία – Το παρασκήνιο και το blame game Ο εφιάλτης γίνεται κανονικότητα ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Η κοινωνία χρειάζεται ανακούφιση τώρα και όχι υποσχέσεις για το 2027 και το 2029» Η μετά τη ΔΕΘ «εποχή» για τον Μητσοτάκη: Ψυχρολουσία και στο βάθος… Σαμαράς
Efsyn.gr

Στη Θεσσαλονίκη ο Οσμαν

Παρά την αφόρητη ζέστη, δεν ήταν λίγοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ που πήγαν ώς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» χθες το μεσημέρι για να υποδεχθούν τον Τσέντι Οσμαν. Το πλέον λαμπερό φετινό μεταγραφικό απόκτημα του «δικεφάλου του Βορρά» έφτασε στη Θεσσαλονίκη, αποθεώθηκε και πήγε απευθείας σε ξενοδοχείο, χωρίς να κάνει δηλώσεις. Ο λόγος είναι ότι στις 6.30 το απόγευμα σήμερα θα μιλήσει στην επίσημη παρουσίασή του.
Όσον αφορά τον μεγάλο αντίπαλο της πόλης, τον Άρη, όλα δείχνουν ότι ο Βασίλης Τολιόπουλος θα συνεχίσει εκεί. Ουσιαστικά οι «κίτρινοι» (που απέκτησαν και τον Στέφαν Γιόβιτς) τα βρήκαν με τον Παναθηναϊκό και μέσα στις επόμενες ημέρες -ίσως και σήμερα- θα επισημοποιηθεί το… ειδύλλιο.
Στην ΑΕΚ, ο κόσμος παραμένει διχασμένος για το αν πρέπει η διοίκηση να παραχωρήσει τη Sunel Arena στον Ολυμπιακό για τους επόμενους μήνες μέχρι να ολοκληρωθεί η ανακατασκευή του ΣΕΦ. Πάντως, ανεξάρτητα από αυτό, ο Μάκης Αγγελόπουλος, που μίλησε σε τουριστικό συνέδριο, αποκάλυψε ότι στο κλειστό των Άνω Λιοσίων θα κατασκευαστεί ξενοδοχείο, που θα χρησιμοποιείται για συνέδρια και άλλα events που θα γίνονται εκεί ή στο γήπεδο.
Κατά τα λοιπά, ήσυχο ήταν το Σαββατοκύριακο για τους δύο «αιώνιους». Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να ψάχνει ένα «4άρι» και μένει να δούμε τι θα γίνει με τις περιπτώσεις των Γουόκαπ και Ντόρσεϊ. Με τις προβλέψεις να είναι παρακινδυνευμένες, ο πρώτος μοιάζει να πιο κοντά στην έξοδο απ’ ό,τι ο δεύτερος. Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να κοιτάζει την αγορά για πλέι μέικερ και πρόσφατα μπήκε στο κάδρο και ο Σιλβέν Φρανσίσκο. Ο 29χρονος Γάλλος μπορεί να υπέγραψε στη Βιλερμπάν, όμως ο γαλλικός σύλλογος είναι αναγκασμένος να περικόψει το μισό του μπάτζετ και αυτό μπορεί να φέρει εξελίξεις.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...