Efsyn.gr

Στον κόσμο του ο Κ. Αργυρός: Τραγουδάει κάτω από τον Πύργο του Άιφελ, την ώρα που το Παρίσι φλέγεται

Συζητήσεις προκάλεσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός με βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το Παρίσι, στο οποίο τραγουδά μπροστά στον φωτισμένο Πύργο του Άιφελ, την ώρα που η Γαλλία συγκλονίζεται από διαδηλώσεις και σοβαρά επεισόδια.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής επέλεξε το εμβληματικό αξιοθέατο της γαλλικής πρωτεύουσας ως φόντο για την προώθηση των μουσικών του εμφανίσεων. Ωστόσο, η χρονική στιγμή της ανάρτησης προκάλεσε επικριτικά σχόλια, καθώς συνέπεσε με τις εκτεταμένες κινητοποιήσεις και τις εικόνες αναταραχής που καταγράφονταν στους δρόμους της χώρας.
Το βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις
Στο βίντεο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός εμφανίζεται χαμογελαστός να ερμηνεύει τραγούδι του, έχοντας πίσω του τον φωτισμένο Πύργο του Άιφελ. Η εικόνα παραπέμπει σε μια συνηθισμένη μουσική δημοσίευση, με στόχο την προβολή της καλλιτεχνικής του δραστηριότητας.
Η αντίθεση, ωστόσο, ανάμεσα στην ανέμελη ατμόσφαιρα του βίντεο και στις εικόνες έντασης από τη γαλλική πρωτεύουσα στάθηκε αφορμή για σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές, ορισμένοι χρήστες εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους, χαρακτηρίζοντας άκαιρη τη δημοσίευση, δεδομένων των γεγονότων που βρίσκονταν σε εξέλιξη στη Γαλλία.
«Σαν να μη συμβαίνει τίποτα», έγραψε ένας χρήστης κάτω από την ανάρτηση του γνωστού τραγουδιστή, με τα σχόλια να ποικίλουν κάτω από τη δημοσίευσή του.
Δείτε το βίντεο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο Παρίσι:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Argiros (@argiros_konstantinos)

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...