Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Π.Γερουλάνος: «Η σωστή διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης προϋπέθετε άλλη κυβέρνηση»
Filathlos.gr

«Στον ΠΑΟΚ χρωστάω τη ζωή του παιδιού μου»

Μια εξαιρετική κίνηση ανθρωπιάς έκανε ο Ιβάν Σαββίδης.
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βοήθησε οικονομικά μια οικογένεια να στείλει τον 25χρονο γιο της στις ΗΠΑ, προκειμένου να λάβει θεραπεία για μια σπάνια μορφή καρκίνου.
Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου του Βορρά δεν ήθελε να γνωστοποιήσει την πράξη του, ωστόσο ο πατέρας του ασθενούς, Σάββας Περτσινίδης, με δημόσια δήλωσή του θέλησε να ευχαριστήσει τον Ιβάν Σαββίδη.
Η δήλωση του Σάββα Περτσινίδη:
«Αγαπημένε μου Πρόεδρε, όχι δεν θα σου γράψω ένα τυπικό ευχαριστήριο, ούτε θα μπω στην διαδικασία του ChatGPT με βαρύγδουπες εκφράσεις. Θα σου μιλήσω με λόγια καρδιάς, όπως ξέρουμε να κάνουμε εμείς οι Πόντιοι.
Δεν σε γνωρίζω και πιθανότατα να μην σε δω ποτέ από κοντά. Aπό την απόγνωσή μου, είχα το θάρρος (ίσως και το θράσος!), να σου στείλω ένα e-mail και να σου ζητήσω βοήθεια, μιας και το παιδί μου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Και επειδή δεν ήθελα να σε φέρω σε δύσκολη θέση, ζητώντας χρήματα, σου ζήτησα μερικές υπογεγραμμένες φανέλες των ποδοσφαιριστών σου, προκειμένου να τις δημοπρατήσω.
Και εσύ αμέσως έβαλες στον ερανικό λογαριασμό μας ένα σεβαστο χρηματικό ποσό. Ειλικρινά, δεν ξέρω πώς να σε ευχαριστήσω. Η Παναγία Σουμελά να σου ανταποδώσει το καλό που μου έκανες. Θα σε ευγνωμονώ αιώνια!
Υ.Γ. Κι αν εσύ βρήκες την ψυχή σου στον ΠΑΟΚ, όπως είχες δηλώσεις κάποτε, εγώ στον ΠΑΟΚ χρωστάω την ζωή του παιδιού μου. Αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ!».
Όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει, έχει τη δυνατότητα να καταθέσει χρήματα στον παρακάτω λογαριασμό. Επειδή είναι Ερανικός, δεν έχει επιπλέον χρεώσεις.
Αριθμός Λογαριασμού: 6238171042982
IBAN: GR 0601712380006238171042982
Δικαιούχος: Περτσινίδης Δημήτριος Σάββας
Iris: 6989234366
Κωδικός BIC της Τράπεζας Πειραιώς για όσους είναι από το εξωτερικό: PIRBGRAA.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...