Τελευταία νέα
Το βίντεο του Άδωνι με το «και Α και ΟΥ» προκαλεί αντιδράσεις: Πρώην γραμματέας της ΔΑΠ θυμίζει το παρελθόν Γεωργιάδη και Βορίδη Έκρηξη σε κτίριο στον Κολωνό – Αναφορές για έναν τραυματία Καιρός τύπου «Π» μέχρι το Σάββατο – Έρχονται βροχές και καταιγίδες από Κυριακή, προβλέπει ο Μαρουσάκης Μάντζος για τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Ποιος θα λογοδοτήσει για τη διαχρονική αποτυχία της κυβέρνησης;» Τσουκαλάς για τουρκολιβυκό μνημόνιο: “Δεν αρκεί να λέμε ότι η κύρωση είναι ανυπόστατη” Ά. Σκέρτσος για τη ρύθμιση για απαγόρευση των social media στους ανήλικους: Λυπηρή η στάση των κομμάτων Κώστας Μπακογιάννης για Γκράβα: Η ασφάλεια των παιδιών πάνω από την εικόνα του δημάρχου Τραγωδία στην Κρήτη: Κατέληξε 22χρονος μετά από τροχαίο στο Ρέθυμνο Ηχηρό παρών στα πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια – Μικροεπεισόδια και προσαγωγές [εικόνες – βίντεο] Νέος νόμος για υποψήφιους οδηγούς: Εξετάσεις με κάμερες AI και ψηφιακό παρουσιολόγιο – Ολες οι αλλαγές «Η Τουρκία αλωνίζει και η κυβέρνηση πανηγυρίζει»: Πυρά του Τζήμητρα για το καλώδιο και το τουρκολιβυκό μνημόνιο Πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για Εξεταστική Επιτροπή για το ιδιωτικό χρέος
Indicator.gr

Στο ΠΑΣΟΚ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μυρτώ Κοροβέση

Τη βουλευτή Μυρτώ Κοροβέση συνάντησε το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, και ανακοίνωσε την ένταξή της στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος.
«Καλωσορίζω στην Κοινοβουλευτική μας Ομάδα τη Μυρτώ Κοροβέση, μια νέα γυναίκα, πολιτικό και επιστήμονα, με διάθεση για προσφορά σε έναν κρίσιμο αγώνα που έχουμε να δώσουμε, τον αγώνα για την πολιτική αλλαγή. Είμαστε σε μια συγκυρία, η οποία δείχνει ότι σε πανευρωπαϊκό επίπεδο υπάρχουν τεράστιες προκλήσεις, ιδιαίτερα για τη νέα γενιά. Προκλήσεις για καλύτερες ευκαιρίες, για καλύτερη ζωή. Προκλήσεις για ισχυρό κοινωνικό κράτος, για δημόσια υγεία και δημόσια παιδεία για όλους. Προκλήσεις για το κορυφαίο ζήτημα της εποχής που είναι η στέγαση. Σε όλα αυτά το ΠΑΣΟΚ έχει ολοκληρωμένο σχέδιο για την πολιτική αλλαγή και χαίρομαι που η Μυρτώ επέλεξε τον αγώνα αυτόν, να τον δώσουμε μαζί στις επόμενες εθνικές εκλογές», σημείωσε αρχικά ο κ. Ανδρουλάκης.
«Αναγνωρίζω ότι είμαστε μπροστά σε μια ιστορική συγκυρία και η πολιτική αλλαγή είναι απαραίτητη. Είναι απαραίτητη για όλες τις γενιές, είναι απαραίτητη για τη δική μου γενιά, τη νέα γενιά. Γι’ αυτό συμπαρατάσσομαι, ενώνω τις δυνάμεις μου και με κάθε δύναμη που διαθέτω, θα δώσω τον αγώνα για να διαμορφώσουμε μια χώρα που μας χωράει», ανέφερε από την πλευρά της η Μυρτώ Κοροβέση.
The post Στο ΠΑΣΟΚ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μυρτώ Κοροβέση appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...