Τελευταία νέα
Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης – Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις, αναφορές για εκρήξεις [εικόνες] Βανς για 250η επέτειο των ΗΠΑ: «Κάποιες φωνές μιλούν εμμονικά για τις ατέλειές του έθνους μας» Γρεβενά: Σύλληψη 88χρονου για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια κατά τη διάρκεια εργασιών με τροχό ΕΛΑΣ για ΚΥΑ Μετανάστευσης: ”Η Πολιτεία ζητάει από τους δικηγόρους να γίνουν κυνηγοί κεφαλών” Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιάννης Δενδρινός σε ηλικία 43 ετών Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 2.954 οι νεκροί από τους ισχυρούς σεισμούς – Καταστράφηκαν 856 κτίρια Πτώση μεσοτοιχίας στο Μαρούσι: «Τραντάχτηκε όλο το σπίτι, έπεσε μεγάλο κομμάτι τοίχου πάνω στον γείτονα» [βίντεο] Ζαχαριάδης κατά Μωραΐτη: Κάνει το αυτόκλητο πορτιέρη στο νέο εγχείρημα Θεσσαλονίκη: Φωτιά κοντά σε σπίτια στο Ωραιόκαστρο – Μήνυμα 112 για απομάκρυνση κατοίκων Ζαχαριάδης κατά Μωραΐτη: «Κάνει τον αυτόκλητο πορτιέρη στο κόμμα Τσίπρα» Μήνυση Φρονιμάκη κατά Καρυστιανού: «Συκοφαντικά όσα είπε ότι την εκβίασα για το ακίνητο» Τραμπ στο Axios για κηδεία Χαμενεΐ: «Είναι όλοι εκεί, με ένα πλήγμα θα τους εξοντώναμε»
Filathlos.gr

Στο στόχαστρο της Μπολόνια ο Πιρόλα

Ο Λορέντσο Πιρόλα πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού και έχει μαγνητίσει τα βλέμματα ομάδων της χώρας του.
Τις προηγούμενες εβδομάδες, ο Ιταλός στόπερ είχε ακουστεί ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της Ίντερ και της Νάπολι, ενώ τώρα τον εμπλέκουν και με τη Μπολόνια.
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα bolognasportnews παραθέτει τα πεπραγμένα του Ιταλού στόπερ, αρχηγού της Κ21 της “σκουάντρα ατζούρα”, με τον τίτλο του κειμένου να επισημαίνει ότι αποτελεί στόχο της ομάδας.
Θυμίζουμε ότι ο Πιρόλα έχει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους μέχρι και το καλοκαίρι του 2028, το οποίο υπέγραψε τον περασμένο Νοέμβριο.
Τη φετινή σεζόν ο 23χρονος αμυντικός μετράει 27 συμμετοχές με απολογισμό ένα γκολ, κόντρα στον Παναιτωλικό.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...